ASUS TUF A15 FA507NV-LP103 alınır mı?

Ben bu modeli kullanıyorum 1 yıldır, ve açıkçası memnun değilim. R7 7735 RTX 4060'ı besleyemiyor, tam performans modunda bile %1 FPS değerim yerlerde geziyor. Diğer markaların modellerine bakabilirsin.

Sizde problem olabilir mi aldığımdan beri hiç drop vs gibi problemlerle karşılaşmadım. Apex CS tarzı oyunlarda diğer işlemcilere göre daha az besliyor fakat o kadar da kötü değil.
 
1 yıla yakındır R7/4050 olan modelini kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Tek memnun olmadığım kısım işlemcisi sıcak çalışıyor ama performans asla kısmıyor.
 
@Berkant29 daha iyi ve uygun modeller var. Acer ve Lenovo modeller var daha iyi soğutmaya, ve uygun fiyata sahip.

Hocam piyasayı aktif olarak takip etmiyorum fakat attığıniz Nitro'yu alırsanız pişman olabilirsiniz o kasada kronik titreşim problemi var ve fan dönme hızına nazaran sogutması kötü kalıyor. Misal TUF A15 4500 RPM'de 90 derecede çalısıyor, Acer'ın o kasa hem 6000-7000 RPM arasına çıkıp iniyor hem de aynı oyunda testimde 87 derecelerde çalışmıştı. Ee ne anladım ben bu işten :D. Yüksek performansta masayı bile titretebiliyor. Eliniz ile zaten çok rahat hissediliyor. Nitro 5'ten soğutmuştu bu problem sonrasında araştırdığımda jarrod's tech de bahsetmiş bu fan probleminden. Acer, Nitro 16'da çözmüş ama sanırsam bu pronlemi. Bu arada bahsettiğim yüksek ses falan değil, bildiğiniz titretişimi iliklerinize kadar hissediyorsunuz, 7000 RPM'e çıkıyor çünkü fan, NitroSense'de yüksek performans seçili iken.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı