ASUS TUF A15 FA507XI alınır mı?

Bütçe
38000-45000

Tajniax

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus TUF serisinde Wi-Fi kartı olarak Mediatek kullanıyor sanırım. Çok fazla wifi ile alakalı şikayet okudum bu seri için. Güncel olarak bu modeli ya da daha eski bir tuf modeli kullanan bir arkadaş var mı acaba bu sorun gerçekten yaşanıyor mu? Bende bu modeli almayı düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum. Bazı kullanıcılar, mediatek i söküp intel takınca sorunun hallolduğunu söylemiş fakat sanırım böyle yapınca da cihaz garanti dışı kalıyor.

ASUS TUF serisinde Wi-Fi kartı olarak MediaTek kullanıyor sanırım. Çok fazla Wi-Fi ile alakalı şikayet okudum bu seri için. Güncel olarak bu modeli ya da daha eski bir TUF modeli kullanan bir arkadaş var mı acaba bu sorun gerçekten yaşanıyor mu? Bende bu modeli almayı düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum. Bazı kullanıcılar, MediaTek'i söküp Intel takınca sorunun hallolduğunu söylemiş fakat sanırım böyle yapınca da cihaz garanti dışı kalıyor.

Hocam ben R7 ve RTX 4060 guncel modelini aldim ve 3 haftadır kullanıyorum.
Sorun derken neden bahsettiniz anlamadım.

Yakında laptop almayı planlıyorum gördüğüm en F/P ürün bu. Kronik sorunu falan var mıdır, sizce alınır mı?

Çok araştırdım fakat karar veremedim. Başka önerilere açığım.
Bu fiyatta alınacak en iyi 4070 modeli. Wifi ile ilgili problem çoktan güncellenmiştir. Bu bütçelere çıkabilsem kaçırmazdım. 😂

Şundan bahsediyorum. Bu Mediatek modeli sorunlu sanırım. Sizin wifi kartınız, bu ekran görüntüsündekiyle aynı mı ? Belki 2023 güncel serilerde değiştirmişlerdir. Bunun gibi çok fazla şikayet okudum bu wifi kartıyla alakalı

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-09 155934.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-09 155934.png
    109,2 KB · Görüntüleme: 93
Şundan bahsediyorum. Bu Mediatek modeli sorunlu sanırım. Sizin wifi kartınız, bu ekran görüntüsündekiyle aynı mı ? Belki 2023 güncel serilerde değiştirmişlerdir. Bunun gibi çok fazla şikayet okudum bu wifi kartıyla alakalı
Sorun yazılımsal görünüyor hocam. Arkadaşın gönderdiği model, mediatek wifi kartı kullanıyor mu ondan emin olmak lazım.

Bu laptop ın ısınmasıyla ilgili şikayetler okudum. Isındığı içinde oyunlarda donmalar yaşanıyormuş herkese çok ısınan denk gelmeyebilir ama biraz daha risksiz şeylere yöneldim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı