ASUS TUF A15 FreeDOS alınır mı?

AHAHAHAH ne kadar samimiyetten uzak boş cevaplar 50k bir laptopa veren adamın 100 liralık Retail key alması fazla abes kaçtı bana, dileyen onu dileyen bunu alır bu kadar basit mevzuyu sakız gibi uzatman sıktı.

İfadeler: fiu

Olur hocam her türlü öneriye açığım site önerisi de güzel olur.

Olur hocam her türlü öneriye açığım site önerisi de güzel olur.

bilendenal.com üzerinden müşteri hizmetleri ile iletişime geçip kasa kodunu seri numarasını verirseniz size uygun RAM SSD modellerini söyleyeceklerdir ürünü teslim aldığınız da takıp kontrol edebilir bir sorun yaşarsanız müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz yalnız RAM kutusunun üzerinde bulunan garanti kağıdına dikkat edin yırtmamaya özen gösterin.

Eyvallah hocam cansınız.

Arkadaşlar tekrardan rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın öncelikle bu bilgisayarın satıcı tarafından açılıp SSD ve RAM yükseltme işlemi gördüğünü öğrendim bu herhangi bir sorun olur mu sipariş vermiştim iptal etmeli miyim?
@Emrecopur @fiu @Delaney @bilmemem

Belki içine zarar vermiş olabilir. Size kalmış.

Bunun için bir şey demek zor parça değişmiş de olabilir takviye yapmış da olabilir hocam güven vermedi ise kesinlikle iptal edin ASUS servisi ile de bir görüşün bu konuyu.

Belki içine zarar vermiş olabilir. Size kalmış.

Satıcının yorumları olumluydu orijinalinde 8 GB RAM 512 SSD varmış bende bilemedim açıkçası alsaydım bende yükseltmek zorunda kalacaktım siz ne diyorsunuz?

Satıcının yorumları olumluydu orijinalinde 8 GB RAM 512 SSD varmış bende bilemedim açıkçası alsaydım bende yükseltmek zorunda kalacaktım siz ne diyorsunuz?

Siz yükseltirseniz daha ucuza gelebilir hem, hem de olumlu yorun yapanların yarısının yükseltmeden haberi yoktur tahminen. Parça yükselmesi değil aslında olay belki parça değişimi yapılmış olabilir. Daha düşük kaliteli RAM gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…