Bunun için bir şey demek zor parça değişmiş de olabilir takviye yapmış da olabilir hocam güven vermedi ise kesinlikle iptal edin ASUS servisi ile de bir görüşün bu konuyu.
Siz yükseltirseniz daha ucuza gelebilir hem, hem de olumlu yorun yapanların yarısının yükseltmeden haberi yoktur tahminen. Parça yükselmesi değil aslında olay belki parça değişimi yapılmış olabilir. Daha düşük kaliteli RAM gibi.
Hocam üründe Crucial RAM(1x32) ve SSD kullanılmış baktığımda onun da güzel bir marka olduğunu gördüm sizler ne diyorsunuz ben zaten öyle çok ağır oyunlar oynamayacağım cok sıkıntı çıkarmaz herhalde?
Hocam üründe Crucial RAM(1x32) ve SSD kullanılmış baktığımda onun da güzel bir marka olduğunu gördüm sizler ne diyorsunuz ben zaten öyle çok ağır oyunlar oynamayacağım cok sıkıntı çıkarmaz herhalde?
1x32 ise performans düşük olur ama GB dı fazla olur 2x8 16 veya 2x16 32 daha iyi olabilir.
Aynı laptopa sahibim. Stok olarak 8 değil 16 GB Ram var. Stok olarak almanı tavsiye ederim, aradaki farka hem Ram'i hem SSD'yi kendin yükseltebilirsin. Aklında soru işareti de olmaz böylelikle.Satıcının yorumları olumluydu orijinalinde 8 GB RAM 512 SSD varmış bende bilemedim açıkçası alsaydım bende yükseltmek zorunda kalacaktım siz ne diyorsunuz?
Aynı laptopa sahibim. Stok olarak 8 değil 16 GB RAM var. Stok olarak almanı tavsiye ederim, aradaki farka hem RAM'i hem SSD'yi kendin yükseltebilirsin. Aklında soru işareti de olmaz böylelikle.
2 adet M.2 slotu mevcut hocam.İçerisinde slot sayısı nedir hocam 2 mi 1 mi merak ettim.
2 adet M.2 slotu mevcut hocam.
Pardon, 2 Ram slotu var hocam, 2x8 GB olarak.RAM slotu hocam onu kast ettim.
Aynı laptopa sahibim. Stok olarak 8 değil 16 GB RAM var. Stok olarak almanı tavsiye ederim, aradaki farka hem RAM'i hem SSD'yi kendin yükseltebilirsin. Aklında soru işareti de olmaz böylelikle.
Şöyle de bir ekleme yapayım, 32 GB çok gerekli değilse 16 GB RAM uzun süre götürür zaten, onu yükseltmene gerek bile yok şimdilik. Ben şahsen 1 TB SSD ekledim sadece ve bu şekilde kullanıyorum. İleride belki RAM'i 32 GB yapmayı düşünebilirim.
Pardon, 2 RAM slotu var hocam, 2x8 GB olarak.
Aynı modelin yurt dışında bazı versiyonları 1x16 GB olarak geliyor sanırım ama bizde satılanlar çoğunlukla 2x8 GB diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.