ASUS TUF A15 gereğinden fazla ısınıyor

Myusuf

Hectopat
Laptopların oyunlarda falan yüksek sıcaklıklara çıktığını biliyorum. Fakat benim laptopum boştayken de ısınıyor. Elimi koyuyorum laptopun üstüne ve bariz, rahatsız edici bir sıcaklık hissediliyor. Yazılımsal bir sıkıntı mı var acaba? Çünkü CPU kullanımı %2 olarak gözüküyor. Bu kadar ısınması normal mi? Mod olarak dengelide kullanıyorum.
ASUS TUF A15 Ryzen 7 6800H RTX 3060.

İsteğe göre minimum ve maksimum işlemci durumunu da ekleyebilirsiniz, eklerseniz biraz daha düşer mi bilmiyorum tam. Şu an sıcaklık ne durumda?
Pek değişmedi ayrıca şu anda sekmeleri açıp kapatırken bilgisayarın kastığını hissediyorum. Akıcı değil yani. Neden oldu acaba?

İsteğe göre minimum ve maksimum işlemci durumunu da ekleyebilirsiniz, eklerseniz biraz daha düşer mi bilmiyorum tam. Şu an sıcaklık ne durumda?

Bu ne işe yarıyor peki? Yapayım mı onu da?

Pek değişmedi ayrıca şu anda sekmeleri açıp kapatırken bilgisayarın kastığını hissediyorum. Akıcı değil yani. Neden oldu acaba?

Bu ne işe yarıyor peki? Yapayım mı onu da?
İşlemciyi kullanmadığınızda kullanımını düşürüyordu sanırım, akıcı olmadığını hissetmeniz normal bende de öyle olmuştu fakat sıcaklık için değer. Ben bu ayarları sadece sessiz mod için uyguladım performans gerektiren işlerde yine köklüyorum her şeyi.

Sıcaklık değerlerinde düşme var şu anda ama bilgisayarda akıcılık azaldı yani sekmeleri açıp kapatırken sanki kasıyor gibi oluyor. Sizde de aynı sorun var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı