Dell G sersi var, Lenovo IP Gaming var, Victus var... O kadar model varken de TUF biraz zorlama olur. He bunu bu forumda söylersen linçlerler. Burası ASUS fanboyu dolu.
Ekran titremesi sadece ekranı yukarı kaldırırken var onun harici sallanmıyor gidip bakabilirsin bundan birkaç gün önce bende TUF baktım asla alınmayacağını düşünüyorum o bütçe ile ROG almayı tercih ederim.
Bahsettiğim şey Victus'ların kusursuz olmadığı siz alırsınız almazsınız problem değil ama alanlar alıyorsa bu mantıksız bir hareket değil tıpkı sizin almamanız gibi.
Lenovo neyse de Dell nedir hocam, Victus bile bir nebze kabul edilebilir de ASUS'u da Dell ile kıyaslamayın
Bahsettiğim şey Victus'ların kusursuz olmadığı siz alırsınız almazsınız problem değil ama alanlar alıyorsa bu mantıksız bir hareket değil tıpkı sizin almamanız gibi.
Fikrine saygım var hocam youtube'dan sallanma ile ilgili bir shorts var bakabilirsin tuf serisi gerçekten berbat en kötü tasarıma sahip laptop ciddiyim bunları yazarken irite oldum .
Fikrine saygım var hocam youtube'dan sallanma ile ilgili bir shorts var bakabilirsin tuf serisi gerçekten berbat en kötü tasarıma sahip laptop ciddiyim bunları yazarken irite oldum .
Maalesef evet. Az önce, 4-5 ay önce aldığım Asus Tuf Gaming A15 (2023) laptopun ekranında görüntü gelmiyor.
Bağladığım diğer harici monitörlerden görüntü alabiliyorum fakat laptop ekranından görüntü alamıyorum. Bir anda oldu. Oyun da açtım ekran kartı mı arızalandı diye fakat sorunsuz oynayabildim.
Laptop ekranında görüntü yok özet olarak. Eğer bu konu hakkında öneriniz varsa dinlemeye açığım. Yoksa son çare servise göndereceğim.