ASUS TUF A15 için 45-65W şarj önerisi

01Asmodeus

Hectopat
Arkadaşlar merhaba elimde Apple'dan aldığım orijinal 20W şarj aleti 2 adet Type-C- Type-C kablo var. Ürünümün 65W desteklediğini öğrendim ve o kocaman adaptörü taşımak yerine daha kompakt bir şarj arıyorum. 45W ile 65W arasında çok fark var mıdır, 20W ile 45W arasında çok fark var mıdır?

Şu anda Anker hazır indirime girmişken 45W Anker 313 almayı düşünüyorum 45W ile 65W arasında çok fark var mıdır?
Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam ürün 100 desteklemiyor ki neden onu tavsiye ediyorsunuz?

1732217924130.png

Alttaki USB 3.2 olan Type-C portu 100W destekliyor.

Eki Görüntüle 2357111

Alttaki USB 3.2 olan Type-C portu 100W destekliyor.
Evet hocam yanlış bakmışım fakat 100w adaptörleri çok büyük oluyor biraz daha kompakt istiyorum açıkçası çünkü aynı ürünle telefon da sarj edeceğim. Dışarıda genelde laptobum sürekli eco modda olup NVIDIA ekran kartı kapalı oluyor. Ghelper ile işlemci watt limitleyip kullanırım diye düşünüyordum 45w besleyemez mi, ankeri 195tl gibi bir fiyatla bayağı uyguna aldım

Evet hocam yanlış bakmışım fakat 100W adaptörleri çok büyük oluyor biraz daha kompakt istiyorum açıkçası çünkü aynı ürünle telefon da şarj edeceğim. Dışarıda genelde laptopum sürekli eco modda olup NVIDIA ekran kartı kapalı oluyor. Ghelper ile işlemci watt limitleyip kullanırım diye düşünüyordum 45W besleyemez mi, Anker'i 195TL gibi bir fiyatla bayağı uyguna aldım.

Beslemekten yana problem yok fakat ben bir ara düşük güçle şarj etmeyi denediğimde şarj edememiştim. O yüzden 100W önerdim aslında.

Şu an 45W taktım ve şarj etmedi tekrar denemek adına. Bende de ASUS TUF A15 4060 versiyonu var aynı zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı