ASUS TUF A15 için RAM ve SSD önerisi

nesli33

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming A15 Fa507nu-Lp051w Amd Ryzen 7 7735hs 16 gb Ddr5 512gb M2 Ssd 1 TB SSD Nvidia Geforce Rtx4050 15,6 W11
İyi günler. Asus Tuf Gaming A15 Fa507nu-Lp051w Amd Ryzen 7 7735hs 8gb Ddr5 512gb M2 Ssd Nvidia Geforce Rtx4050 15,6 W11 Mecha Gray Gaming Notebook satın almıştım. Geçenlerde starfield yüklemek istedim ama alanım yetersiz geldi, ondan dolayı SSD 1TB ve 8 GB RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum. RAM ve SSD de hangi modeller uygun olur? Öneriniz var mı RAM ve SSD takmayı bilmiyorum (laptop modellerinde) ve Adana da yeniyim. Sizce Teknosa'ya götürsem takarlar mı? Kendim takarsam zarar görür diye düşünüyorum da. Ama internet üzerinden yani Teknosa üzerinden aldığımdan yardımcı olmayadabilirler. Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR5 RAM ve 1TB SSD için bin TL maalesef yetmez.
Ram şuanlık idare eder de depolama alanım baya az 1 tb ssd için yeterli olur mu ? Max. Ne kadar ayırmam lazım?

RAM şu anlık idare eder de depolama alanım bayağı az 1 TB SSD için yeterli olur mu? Max. Ne kadar ayırmam lazım?

8 GB RAM hiçbir şekilde yetmez. 16 yaparsan büyük bir performans zıplaması yaşarsın ki ben 16'dan 32'ye geçtim bilgisayar rahatladı diyebilirim. İlk RAM almalısın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı