Rehber ASUS TUF A15 Isınma Sorunu çözümü

ASUS TUF F15 2021 de iş görür mü?

ASUS TUF F15 2021 de iş görür mü?

İşlemci nedir? Armoury Crate kullanan ve CPU ayarlamasina izin veren tum ASUS cihazlarda kullanilir. AMD CPU ise daha kolay olur ayrica böyle olmasa bile baska turlu çözülür. Intel hakkinda pek bilgim yok ancak onda da Turbo Boost kapatmak çözüm getirebilir.

@Hakan9 hocam buyur rehber. Olmadi iade et butcene gore yeni bir konu ac yardimci olalim. Bu rehber buyuk ihtimalle sorununu cozecektir.

Son düzenleme:

Hocam peki ASUS'un TUF F15 yani Intel versiyonunda da bu olayları yapsam işe yarar mı?
Hocam bir de hep böyle watt sınırlaması ile kulllanmak uzun süre kullanmak işlemciye zarar vermez değil mi?

Hocam peki ASUS'un TUF F15 yani Intel versiyonunda da bu olayları yapsam işe yarar mı?
Hocam bir de hep böyle watt sınırlaması ile kulllanmak uzun süre kullanmak işlemciye zarar vermez değil mi?
Zarar vermez hatta bir nebze faydasi olur. İslemci isinmaz ve yipranmaz. Bir deneyin isterseniz. İslemcinizin tdp degerine gore ayarlayin. 30w tdp idealdir ozellikle amd islemcili h serisi laptoplar icin. İntel'i pek bilmem.

Hocam i5 11400H.

Hocam benim de g helper ile ilgili bir sorum vardı bakar mısınız? G helper vs Armoury Crate

MSI Katana Laptop için soğutucu aldım. Soğutucu fan kapalıyken oyun sıcaklığı 71 dereceydi. Fanı 2.seviyede açtım sıcaklık 56 dereceye düştü.

60 Hz ekrana ayarlamışsın. Onun ısınmayla ne ilgisi var çözemedim.

Tüm ayarları bozdu teşekkürler.

Bunu nasıl eski orijinal ayarlarına getireceğim? Bilgisayarın ayarı bozuldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…