Çözüldü ASUS TUF A15 klavye ışığı gitti

• Konuyu başlatan kae
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 7.088
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kae

Decapat
Arkadaşlar merhaba. ASUS TUF A15 kullanıyorum dün klavye ışığı birden gitti. Düzeltmek için Armoury Crate kurdum kurur kurmaz fanlarım tam güçte çalışmaya başladı işimi halledip laptopu yeniden başlattım. Şu anda laptopu her açtığımda fan tam güçte çalışmaya başlıyor birkaç dakika sonra sessizleşiyor normalde zorlamayan oyunlarda laptopumun ısınmaya başladığını ve fanların normalden daha sesli çalışmaya başladığını gördüm düzeltmek için ne yapmalıyım? Armoury Crate'de performans modunda şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Armoury Crate üstünden ışık ayarlarını kontrol ettiniz mi? Klavye üstünde de F2 ve F3 tuşları klavye parlaklığını düzenliyor. Kontrol eder misiniz? Bir de silent mode kullanırsanız daha sessiz olur, Turbo modu en hızlı moddur. Açılırken o şekilde başlayıp sonra mod değişiyor olabilir.
Armoury Crate üstünden ışık ayarlarını kontrol ettiniz mi? Klavye üstünde de F2 ve F3 tuşları klavye parlaklığını düzenliyor. Kontrol eder misiniz? Bir de silent mode kullanırsanız daha sessiz olur, Turbo modu en hızlı moddur. Açılırken o şekilde başlayıp sonra mod değişiyor olabilir.

Çözüm
Hocam ışığı hallettim ama şu anda laptop boştayken bile ısınma yapıyor. Programı kaldırsam fanlar varsayılana döner mi?

Kaldırmanızı pek önermem Control Center olduğu için. Silent mode moda alıp dener misiniz?

Armoury Crate'de sol taraftan cihaza girip aydınlatma bölümünde parlaklık arttır kısmı var hocam oradan ışık seviyesini ve rengini değiştirebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı