Laptopun GPU ayarlarını değiştirmek için Armoury Crate girdim ama öyle bir ayar yoktu. Şimdi de ghelper indirdim onda da öyle bir ayar yok ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2475384
Eki Görüntüle 2475386
Laptopun GPU ayarlarını değiştirmek için Armoury Crate girdim ama öyle bir ayar yoktu. Şimdi de ghelper indirdim onda da öyle bir ayar yok ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2475384
Eki Görüntüle 2475386
Inanmadim size gittim baktim cidden o islemciye koymamışlar iGPU. Tüm A15 modellerinde o ozellik var sanıyordum ilginç.İşlemcide iGPU yok. Dolayısıyla böyle bir ayarda bulunmuyor.
Inanmadim size gittim baktim cidden o islemciye koymamışlar iGPU. Tüm A15 modellerinde o ozellik var sanıyordum ilginç.
Hocam bu iGPU ne diye baktım da pek anlamadım oyun performansını ne kadar etkiliyor bu?İşlemcide iGPU yok. Dolayısıyla böyle bir ayarda bulunmuyor.
Hocam bu iGPU ne diye baktım da pek anlamadım oyun performansını ne kadar etkiliyor bu?
iGPU = Integrated GPU.Hocam bu iGPU ne diye baktım da pek anlamadım oyun performansını ne kadar etkiliyor bu?
Teşekkürler.iGPU = Integrated GPU.
Islemcinin icerisinde bulunan bir ekran kartı. Oyun performansıni etkilemez çünkü oyunlar aktif olan ekran kartini kullanir sadece. Sizde iGPU olmadigi için sadece dGPU (4060, 7900XTX gibi) aktif olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.