ASUS TUF A15 laptopu turbo modda kullanmak sıkıntı çıkarır mı?

sugoma

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç hafta önce ASUS TUF A15 Gaming laptop aldım. Altına daha soğutucu almadım ve oyun oynarken bugün Armoury Crate'den Turbo moduna çektim. Fan sesleri biraz fazla çıkıyordu fakat soğutma olarak çok iyiydi. Oyun oynarken Turbo moduna almak sıkıntı yaratır mı yoksa soğutucu alıp dengeli modda mı kullanmalıyım?

Turbo mod kullanmanız herhangi bir sorun teşkil etmez, sorun olsa ASUS neden böyle bir özellik koysun zaten. Hava girişlerini biraz yükseltseniz yeterli olur.

Turbo mod kullanmanız herhangi bir sorun teşkil etmez, sorun olsa ASUS neden böyle bir özellik koysun zaten. Hava girişlerini biraz yükseltseniz yeterli olur.

Evet onu sonradan bende düşündüm zararlı olsa niye koysunlar diye. Yine de sorayım dedim. Altına kitap koyarak kullanıyorum sıkıntı olur mu?

Evet onu sonradan bende düşündüm zararlı olsa niye koysunlar diye. Yine de sorayım dedim. Altına kitap koyarak kullanıyorum sıkıntı olur mu?

Sorun olmaz hava girişlerini kapatmıyorsa.

İyi bir soğutucu alana kadar Turbo modda kullanabilirsiniz bence, ben genelde performans modunda kullanıyorum Turbo moda çekince 7-8 derecelik bir ısı düşüşü oluyor.

Alttan bakınca fanları delikten görüyorum ve sanırsam kitap oraları kapatıyor. Soğutucu almak daha da iyi olacak galiba.

Ben defterin kenarı ile yükseltiyorum, fazladan silgi falan varsa 2 köşeye silgi koyabilirsiniz. Soğutucu almak aşırı fark yapmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı