ASUS TUF A15 laptopun Battlefront 2 performansı nasıl?

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
IMG20250705194705.jpg

ASUS TUF A15 Ryzen 7 7435HS, RTX 4050. sıcaklık vs. nasıl? Grafikler otomatik(orta) ayarlarda ve G-Helper dengeli modda. Herhangi bir limitleme yok. Laptopun altında stant vesaire yok, masanın üstünde. Işlemci maksimum 80, GPU maksimum 84 dereceyi gördü.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2528409

ASUS TUF A15 Ryzen 7 7435HS, RTX 4050. sıcaklık vs. nasıl? Grafikler otomatik(orta) ayarlarda ve G-Helper dengeli modda. Herhangi bir limitleme yok. Laptopun altında stant vesaire yok, masanın üstünde. Işlemci maksimum 80, GPU maksimum 84 dereceyi gördü.

Hocam merhaba aynı modeli almayı düşünüyorum memnun musun? Oynadığın oyunlardaki FPS'ler nasıl?

Hocam merhaba aynı modeli almayı düşünüyorum memnun musun? Oynadığın oyunlardaki FPS'ler nasıl?
Hocam çok memnunum. G-helper'dan işlemciyi 75 dereceye limitledim ve ısınma da yoktu, fan sesi de yoktu. FPS ise oyuna göre değişir ama genelde AAA oyunlarda 90-100 FPS arasında dolaşıyor. RDR 2'de en yüksek ayarlarda 80 FPS altına düşmüyor. Yakında oyun performansı kategorisinde oynadığım oyunların FPS ve sıcaklık değerlerini paylaşacağım isterseniz bakabilirsiniz hocam birkaç gün sonra.

Hocam çok memnunum. G-Helper'dan işlemciyi 75 dereceye limitledim ve ısınma da yoktu, fan sesi de yoktu. FPS ise oyuna göre değişir ama genelde AAA oyunlarda 90-100 FPS arasında dolaşıyor. RDR 2'de en yüksek ayarlarda 80 FPS altına düşmüyor. Yakında oyun performansı kategorisinde oynadığım oyunların FPS ve sıcaklık değerlerini paylaşacağım isterseniz bakabilirsiniz hocam birkaç gün sonra.

Cevapladığınız için teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2528409

Yüksek Performans Moduna alıp bir de değerleri atabilir misiniz işlemci 19W çekiyor bayağı az

Yüksek Performans Moduna alıp bir de değerleri atabilir misiniz işlemci 19W çekiyor bayağı az
Bana göre yeterli aslında. Battlefront 2'yi sildim ama 150-160 FPS veriyordu.

1752447418104.png

Buradaki oyunlardan istediğinizi turbo moda alıp limitsiz değerlerini atabilirim buraya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı