ASUS TUF A15 nasıldır?

Aynısını kullanıyorum. 300 nit Max istediğiniz kanaldaki testlere bakabilirsiniz. 25ms de değil kendim panel ozelliklerine baktım.

7ms diye hatırlıyorum izlediğim videolardan. Ama yanlışım olabilir.
 

Aldıktan sonra 60Hz kullanabiliyorsun sadece bir forumda driveri var onu indirince 144Hz kullanabiliyorsun. Onun dışında iyi bence.

Hiçbir laptop oyunlarda Max 60 görmez hocam. Masaüstü bile Max 60 görse harika diyorlar. Victus soğutması daha iyi ama ASUS'un uzerine secilecek kadar değil.

Kuzenimin laptopu oyunlarda Max 55 görüyor ama onun ekstra soğutucusuda var ondan olabilir.
 
%1 FPSLerde baya düşük, min fpslerde çoğu oyunda düşük. Takılma veya drop sorunu da var.
 

İşlemcisinin driverini kurmadan veriyorlar sanırım. Driveri kendin siteden kuruyorsun sonra 144Hz kullanabiliyorsun istersen sitesini atabilirim.
 
İşlemcisinin driverini kurmadan veriyorlar sanırım. Driveri kendin siteden kuruyorsun sonra 144Hz kullanabiliyorsun istersen sitesini atabilirim.

Bu konu hakkında forum varsa atabilir misin?
Yoksa sorun degil.
 


Yazın çekmiştim bunu. Oda sıcaklığı 30C dereceyken. FA507NV modeli. 7735HS ve RTX4060 var. İslemci 100% oldugunda 93C dereceyi geçmiyor. Bence bircok Intel islemcili laptoptan soguk calısıyor. Son 3 yılda cıkmıs Intel islemcili laptop kullanan arkadasların cogunda islemci yuk altındayken 97C derece oluyor sonra da termal kısmaya gidiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…