Alabiliyosan 4070li olanı al. Performans modunda bende 90a yaklaşmadı bile. Gerçi benim test ettiğim en ağır oyun yuzu emuda totk. 85i görmedim onda da armory cratede performans modunda. Turbo mod gereksiz tamamen.
Bu cihazı 2 hafta önce satın aldım. Dediğiniz gibi turbo boostu kapattım temel hızda 4.0 ghz çalıştırıyor, cyberpunk gibi oyunlarda 60 üstü fps max 70 derece gördüm. Turbo boost ile 85 90 derece arasi gördüm
Bu cihazı 2 hafta önce satın aldım. Dediğiniz gibi Turbo Boost'u kapattım temel hızda 4.0 GHz çalıştırıyor, Cyberpunk gibi oyunlarda 60 üstü FPS Max 70 derece gördüm. Turbo Boost ile 85 90 derece arasi gördüm
Yeni bir gaming laptop alacağım. Bulduğum cihaz bu ASUS TUF A15. Ancak internette araştırdığımda çok fazla inceleme videosu bulamadım. Birkaç tane var ama aklıma yatmadı. Aranızda kullanan ya da daha önce tecrübesi olan var mı bu cihaz hakkında? Forumda çok fazla bu cihaz öneriliyor. Sebepleri nedir? Sizce alınır mı? Yoksa bu fiyat bantlarında artı eksi 6K civarında önereceğiniz cihazlar var mı?
Bu cihazı 2 hafta önce satın aldım. Dediğiniz gibi turbo boostu kapattım temel hızda 4.0 ghz çalıştırıyor, cyberpunk gibi oyunlarda 60 üstü fps max 70 derece gördüm. Turbo boost ile 85 90 derece arasi gördüm