ASUS TUF A15 RTX 4070 - Ryzen 9 7940HS alınır mı?

Bütçe
40.000 - 55.000
Alabiliyosan 4070li olanı al. Performans modunda bende 90a yaklaşmadı bile. Gerçi benim test ettiğim en ağır oyun yuzu emuda totk. 85i görmedim onda da armory cratede performans modunda. Turbo mod gereksiz tamamen.
tamamdır dostum teşekkür ederim. Hemen dönüş yapmana da ayrı teşekkürler vakit geçtikçe zam gelme ihtimali artıyor malum :D

Bu cihazı 2 hafta önce satın aldım. Dediğiniz gibi turbo boostu kapattım temel hızda 4.0 ghz çalıştırıyor, cyberpunk gibi oyunlarda 60 üstü fps max 70 derece gördüm. Turbo boost ile 85 90 derece arasi gördüm

Selam herkese.

Yeni bir gaming laptop alacağım. Bulduğum cihaz bu ASUS TUF A15. Ancak internette araştırdığımda çok fazla inceleme videosu bulamadım. Birkaç tane var ama aklıma yatmadı. Aranızda kullanan ya da daha önce tecrübesi olan var mı bu cihaz hakkında? Forumda çok fazla bu cihaz öneriliyor. Sebepleri nedir? Sizce alınır mı? Yoksa bu fiyat bantlarında artı eksi 6K civarında önereceğiniz cihazlar var mı?

Şimdiden teşekkürler herkese.

Evet, alınır.

Bu cihazı 2 hafta önce satın aldım. Dediğiniz gibi turbo boostu kapattım temel hızda 4.0 ghz çalıştırıyor, cyberpunk gibi oyunlarda 60 üstü fps max 70 derece gördüm. Turbo boost ile 85 90 derece arasi gördüm
Hocam ben de aldım bu modeli fakat ekranda ışık sızması var diye iade ettim. Şimdi tekrardan satın alacağım. Sizde ışık sızması problemi var mı?

Hocam ben de aldım bu modeli fakat ekranda ışık sızması var diye iade ettim. Şimdi tekrardan satın alacağım. Sizde ışık sızması problemi var mı?
Işık sızması kronik problemi, hemen hemen hepsinde çıkıyor. Evet bendede var ama rahatsız etmiyor

Hocam laptop nasıl her hangi bir sorun falan oldu mu ben de bu laptopu almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı