ASUS TUF A15 SSD vidası çıkmıyor

Bu tarz konulardan ve mesajlardan bolca görüyorum. PH00 olan vidaya PH2 tornavida kullanıp vidanın kafasını bozuyorsunuz sonra da vida gereksiz sıkı takılmış bu yuzden cıkmıyor diyorsunuz. Lütfen hangi vidayı sokmek istiyorsanız uygun tipte ve boyutta tornavida kullanınız. Vidanin kafası bozulduysa cesitli yontemlerle cıkarılabilir. Benim en uygun buldugum yontem lehim ile cıkarmaktır. Fakat onda da vidanın etrafındaki plastikler eriyebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lütfen hangi vidanın hangi tornavida ile açılacağını anlatan bir konuyu özellikle Dizüstü bilgisayarlar kategorisine sabitleyiniz. Her gün benzer konular açılıyor benzer mesajlar yazılıyor.

Son düzenleme:
Kendimde o gücü kudreti ve inancı bulamadım maalesef, anakarta kaydırıp işleri daha da kötü hale getirmek istemedim :(

Aslında etrafı bomboş iyice sıkıp hafif çevirsen bile yeter. Bataryayı çıkarttığın sürece anakarta sert vurmazsın zaten. Yukarıdan değil de yandan kendinle birlikte çevir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı