ASUS TUF A15 VS Acer Nitro 5 vs MSI Katana 17

Bütçe
40000

Mr_panic

Femtopat
Daha fazla  
-
-

Bunlar arasında kaldım. ASUS'a bayılırım teknik servisi vesaire hiçbir zaman rahatsız olmadım. Yıllardır kullanıyorum ama artık değiştirmem lazım. Bütçem bunlar kadar RAM ve SSD boyutu önemli değil. Onları sonradan arttırabilirim ama ekran kartı ve işlemci ve soğutma performansı için seçim yapamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Aldığım taktirde standart bir kullanımda 4 Yıl kullanabilirmiyim sizce temiizliğinden falan anlyıorum o sorun değil ama ram slotunun artırabiliyormuyum onu bulamadım sizin bir bilginiz varmı acaba

Teşekkürler Acer Alacağım Gibi Gözüküyor Acer 16 ya da Nitro 5 Serisi arasında kaldım. Şu an

Son düzenleme:
Nitro 5'e ptm7950 veya thermalright heilos sürmedikçe biraz kafa ütülüyor. Yine de konudaki diğer 2 pc'den daha iyi. Nitro 16 alabiliyorsan hepsinden daha iyi.

Nitro 5'e ptm7950 veya thermalright heilos sürmedikçe biraz kafa ütülüyor. Yine de konudaki diğer 2 pc'den daha iyi. Nitro 16 alabiliyorsan hepsinden daha iyi.
Fazladan 4-5k vermeye değecekmi işlemcisi ve ekran kartı neredeyse aynı kalıyor

Fazladan 4-5k vermeye değecekmi işlemcisi ve ekran kartı neredeyse aynı kalıyor
Nitro 5'in en büyük eskiği sıcaklık ve fan sesi. Sıcaklığı ve fan sesini düşürmek için ptm7950 türevi uygulamak lazım. Nitro 16 sıvı metalle geliyor doğrudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…