Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 20 Mayıs 2023 #11 646148 dedi: Yok hocam değişti. Genişletmek için tıkla... Şu an hangi markayla anlaştılar acaba bilginiz var mı?
646148 dedi: Yok hocam değişti. Genişletmek için tıkla... Şu an hangi markayla anlaştılar acaba bilginiz var mı?
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Mayıs 2023 #12 Algoritmik dedi: Excalibur bu kadar mı kötü yahu, cihaz hakkında tek olumlu eleştiri görmedim. G911 kasası için 10 kişi yorum yapıyor 2 kişi iyi diyor sadece. Genişletmek için tıkla... O lanet eski kasa olmasa bunlar yaşanmazdı Rona dedi: Şu an hangi markayla anlaştılar acaba bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Quanta gibi bir şeydi hocam.
Algoritmik dedi: Excalibur bu kadar mı kötü yahu, cihaz hakkında tek olumlu eleştiri görmedim. G911 kasası için 10 kişi yorum yapıyor 2 kişi iyi diyor sadece. Genişletmek için tıkla... O lanet eski kasa olmasa bunlar yaşanmazdı Rona dedi: Şu an hangi markayla anlaştılar acaba bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Quanta gibi bir şeydi hocam.
FloOoKi Decapat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 220 Çözümler 2 Yer Bartın/Merkez 20 Mayıs 2023 #13 Artoria Pendragon dedi: TUF tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konuda tuf a15 in ekranının sıkıntılı olduğumu görmüştüm.
Artoria Pendragon dedi: TUF tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konuda tuf a15 in ekranının sıkıntılı olduğumu görmüştüm.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 20 Mayıs 2023 #14 FloOoKi dedi: Hocam bir konuda tuf a15 in ekranının sıkıntılı olduğumu görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sıkıntı? Öyle bir şey yok.
FloOoKi dedi: Hocam bir konuda tuf a15 in ekranının sıkıntılı olduğumu görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sıkıntı? Öyle bir şey yok.
FloOoKi Decapat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 220 Çözümler 2 Yer Bartın/Merkez 20 Mayıs 2023 #15 Artoria Pendragon dedi: Nasıl bir sıkıntı? Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bir tane arkadaşın ekranında yandan ışık sızması vardı.
Artoria Pendragon dedi: Nasıl bir sıkıntı? Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bir tane arkadaşın ekranında yandan ışık sızması vardı.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 20 Mayıs 2023 #16 FloOoKi dedi: Bir tane arkadaşın ekranında yandan ışık sızması vardı. Genişletmek için tıkla... IPS panellerde ışık sızması gayet normal.
FloOoKi dedi: Bir tane arkadaşın ekranında yandan ışık sızması vardı. Genişletmek için tıkla... IPS panellerde ışık sızması gayet normal.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Mayıs 2023 #17 Kasa kalitesi Asus Donanım Casper Soğutma (Muhtemelen Casper) Sessizlik Asus Karar sizin hocam.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 20 Mayıs 2023 #18 Artoria Pendragon dedi: IPS panellerde ışık sızması gayet normal. Genişletmek için tıkla... IPS glow deniyordu galiba onlara. Işık sızmasından daha hafif ama ona benzer bir problem.
Artoria Pendragon dedi: IPS panellerde ışık sızması gayet normal. Genişletmek için tıkla... IPS glow deniyordu galiba onlara. Işık sızmasından daha hafif ama ona benzer bir problem.
FloOoKi Decapat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 220 Çözümler 2 Yer Bartın/Merkez 20 Mayıs 2023 #19 Artoria Pendragon dedi: IPS panellerde ışık sızması gayet normal. Genişletmek için tıkla... Hocam ama Excalibur donanım olarak önde. Kasa kalitesi de orta.
Artoria Pendragon dedi: IPS panellerde ışık sızması gayet normal. Genişletmek için tıkla... Hocam ama Excalibur donanım olarak önde. Kasa kalitesi de orta.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 20 Mayıs 2023 #20 FloOoKi dedi: Hocam ama Excalibur donanım olarak önde. Kasa kalitesi de orta. Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik ve kalite farkı var ortada, Casper'a para vermem ben.
FloOoKi dedi: Hocam ama Excalibur donanım olarak önde. Kasa kalitesi de orta. Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik ve kalite farkı var ortada, Casper'a para vermem ben.