ASUS TUF A15 vs Excalibur G911

Şöyle bir durum var, 4000 serisinde GPU'lar voltaj limitine takılıyor ve tam gücüne çıkamıyor belirli bir TDP'den sonra. O sebeple GPU kullanımı normal, videoda zaten 50-55W çektiği zaman işlemci rahatlıkla 94 civarlarina çıkıyor sıcaklık.
Yanıtınız için teşekkürler, voltaj limiti kullanımı etkilemiyor diye biliyordum çünkü 80w-90w olsa bile 2500 mhz frekanslara çıktığından(max frekans'a çıkmış oluyor) kullanım olması gerektiği gibi %99'a çıkıyor. Bir de hocam cpu kullanımı %20-30 olsa anlarım da cpu kullanımı da 70'lerde geziyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki 4060'ın işlemcisi i7 13620h.

Şöyle bir durum var, 4000 serisinde GPU'lar voltaj limitine takılıyor ve tam gücüne çıkamıyor belirli bir TDP'den sonra. O sebeple GPU kullanımı normal, videoda zaten 50-55W çektiği zaman işlemci rahatlıkla 94 civarlarina çıkıyor sıcaklık.
Hocam sizce şuan en mantıklısı hangisi? Ve neden?

Neyde 81 derece? Çoğu zaman UV ile çekiliyor Excalibur videoları.
Valla hocam 1 video görmüştüm orda Spider-man 81 dereceydi, aldıktan sonra soğutma da yorum yapabilirim sadece. Şu anlık haklısınız bir şey diyemem ama Asus 96 dereceye çıkıyordu sanırım dün biri video atmıştı orda görmüştüm.

Şu forumda aldığınız ürünleri körü körüne övmeyin lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin! Asus 96 casper 81 en ama en sığ yorum olur.

Vallahi hocam 1 video görmüştüm orada Spider-Man 81 dereceydi, aldıktan sonra soğutma da yorum yapabilirim sadece. Şu anlık haklısınız bir şey diyemem ama ASUS 96 dereceye çıkıyordu sanırım dün biri video atmıştı orada görmüştüm.

O videoda 55W çekerken CPU zaten 94 görüyor. Düşük tüketimde tüm cihazlar soğuk tutabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı