6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Mayıs 2023 #21 FloOoKi dedi: Hocam ama Excalibur donanım olarak önde. Kasa kalitesi de orta. Genişletmek için tıkla... İade hakkın varsa Excalibur al deneyimle öyle karar ver, forumda ki çoğu kişi güvenmediği için olumlu yanıt alamazsın.
FloOoKi dedi: Hocam ama Excalibur donanım olarak önde. Kasa kalitesi de orta. Genişletmek için tıkla... İade hakkın varsa Excalibur al deneyimle öyle karar ver, forumda ki çoğu kişi güvenmediği için olumlu yanıt alamazsın.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 20 Mayıs 2023 #22 Aldıktan sonra 911'i aramak istemiyorsanız TUF modelini alın.
FloOoKi Decapat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 220 Çözümler 2 Yer Bartın/Merkez 20 Mayıs 2023 #23 Mirza Kaplan dedi: Aldıktan sonra 911'i aramak istemiyorsanız TUF modelini alın. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam anlamadım?
Mirza Kaplan dedi: Aldıktan sonra 911'i aramak istemiyorsanız TUF modelini alın. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam anlamadım?
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Mayıs 2023 #25 Mirza Kaplan dedi: Aldıktan sonra 911'i aramak istemiyorsanız TUF modelini alın. Genişletmek için tıkla... Soğutması iyi neye göre yaptınız yorumu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mirza Kaplan dedi: Aldıktan sonra 911'i aramak istemiyorsanız TUF modelini alın. Genişletmek için tıkla... Soğutması iyi neye göre yaptınız yorumu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 20 Mayıs 2023 #26 FloOoKi dedi: Nasıl hocam anlamadım? Genişletmek için tıkla... 911 hani yurt dışında acil durum servis hattı ya o yüzden… TUF çok daha iyi bir model.
FloOoKi dedi: Nasıl hocam anlamadım? Genişletmek için tıkla... 911 hani yurt dışında acil durum servis hattı ya o yüzden… TUF çok daha iyi bir model.
FloOoKi Decapat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 220 Çözümler 2 Yer Bartın/Merkez 20 Mayıs 2023 #27 Mirza Kaplan dedi: Aldıktan sonra 911'i aramak istemiyorsanız TUF modelini alın Genişletmek için tıkla... Tamam anladım hocam. Bi an excaliburun da kodu 911 olunca kafam karıştı.
Mirza Kaplan dedi: Aldıktan sonra 911'i aramak istemiyorsanız TUF modelini alın Genişletmek için tıkla... Tamam anladım hocam. Bi an excaliburun da kodu 911 olunca kafam karıştı.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 20 Mayıs 2023 #28 646148 dedi: Soğutması iyi neye göre yaptınız yor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben soğutması kötü demedim ki? Sorunlu olabilir o anlamda dedim.
646148 dedi: Soğutması iyi neye göre yaptınız yor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben soğutması kötü demedim ki? Sorunlu olabilir o anlamda dedim.
FloOoKi Decapat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 220 Çözümler 2 Yer Bartın/Merkez 20 Mayıs 2023 #29 Hocam asus alacağım galiba. Asusu satan yer var mı sitelerde stok bitmişdi ucuz olanlarda.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.330 Çözümler 6 20 Mayıs 2023 #30 Rona dedi: Excalibur kasaların üreticisi bildiğim kadarıyla değişmedi. Hala Clevo tarafından üretiliyor. Eğer değiştiyse ve görmediysem kusura bakmayın. Clevo kasalar genelde pek iyi anılmıyor. Yazılım ve donanım anlamında sorun çıkarmaya çok müsaitler. Genişletmek için tıkla... Değişmiş diyorlar doğru mudur bilmem hocam.
Rona dedi: Excalibur kasaların üreticisi bildiğim kadarıyla değişmedi. Hala Clevo tarafından üretiliyor. Eğer değiştiyse ve görmediysem kusura bakmayın. Clevo kasalar genelde pek iyi anılmıyor. Yazılım ve donanım anlamında sorun çıkarmaya çok müsaitler. Genişletmek için tıkla... Değişmiş diyorlar doğru mudur bilmem hocam.