ASUS TUF A15 vs F15

Valla en kötü onu alacağım gibi duruyor dediğiniz gibi garanti kapsamında sorun çıkarsa iade edilir, eğer olmazsa ama neden bilmiyorum yorumları korkuttu ama garantili ürün

Vallahi en kötü onu alacağım gibi duruyor dediğiniz gibi garanti kapsamında sorun çıkarsa iade edilir, eğer olmazsa ama neden bilmiyorum yorumları korkuttu ama garantili ürün

Biraz baktım forumlarda 16 bkf kullanıcısı yok. %50 riskli ürün ne yazık ki. Yorumlar benim de içime sinmedi. DNS yorumları yine ya çok iyi ya çok kötü. Durum karışık. DNS çalışan bir arkadaşım vardı. İşi bırakmadıysa yarın onu arayıp size dönüş yapabilirim.
DNS ürün alacaksınız en kötü 120k 15 bkf alın. O ürünü çok iyi tanıyorum. Fiyatlar tüm mağazada gerçekten kötü görünüyor.

Açıkcası 120k yı cidden çıkartabilsem yapabilirdim lakin bu çok zor şu anda en fazla 106-110 civarı çıkartabilirim çok kararsız kaldım

Açıkcası 120k yı cidden çıkartabilsem yapabilirdim lakin bu çok zor şu anda en fazla 106-110 civarı çıkartabilirim çok kararsız kaldım
Sıfır alma kararında netleştirdim kendimi hocam msi katana falanda çok kötü sanırım? Öyle hatlıyorum.

Koca Rusya'da ürün kalmadı gerçekten. MSI Katana = TUF. Bulaşmaya değmez hocam. 1000 kişi 5 yıldız veriyor. Elbette fiyatı o zaman 90k idi. Şimdi hurda Katana 130k olmuş. Onların yanında bu Aorus en iyisi.

Koca Rusya'da ürün kalmadı gerçekten. MSI Katana = TUF. Bulaşmaya değmez hocam. 1000 kişi 5 yıldız veriyor. Elbette fiyatı o zaman 90k idi. Şimdi hurda Katana 130k olmuş. Onların yanında bu Aorus en iyisi.
Yani açıkcası dürüst olmak gerekirse çokta yüksekte gözüm yok pişman etmediği sürece (kronik sorun vb) çünkü 240 hz 2k ya ihtiyacım yok sadece güzel bir bilgisayar istiyorum 144 de benim işimi görür

Aorus açıkcası ilerde sorun çıkartacak bir arkadaşa benziyor çünkü bu kadar ucuz olması ve acayip yorumları olması birisi 7 kere mavi ekran yemiş 2 günlük bilgisayar elinde bozulan olmuş, bilgisayarı açılmayan olmuş

Sizin anlıyorum tamamen ama en ucuz tuf 115k şaka gibi fiyatlar. Msı thin!! Evrendeki en kötü ürünlerin başında gelir fiyatı 123k!! Korkum o ki yarın bu Aorus indirim biterse yeni indirim ne zaman gelir?

Evet 16 öyle görünüyor. İleride başınızın ağrımasını istemem. Arkadaşa yine de soracağım.

Sizin anlıyorum tamamen ama en ucuz tuf 115k şaka gibi fiyatlar. Msı thin!! Evrendeki en kötü ürünlerin başında gelir fiyatı 123k!! Korkum o ki yarın bu Aorus indirim biterse yeni indirim ne zaman gelir?
107'ye belki ozondan alabilirim r7 7735hs olanı ya da 97'ye r5 7535hs alabilirim, açıkcası ikisi de iyi işlemci değil ama işimi görür. Sıralama açıdından r7 340+ küsürlerde, epey geride kalmış bir arkadaş

Satın almaya değmez inanın bana. F serisi çöp yıllarca anakart sorunu yaşattı. Her ay bir TUF gelirdi ben DNS iken. A serisi bir ihtimal. Vallahi öyle kötü döneme denk geldiniz ki mvideo, ozon, wb, Yandex karış karış baktım 140 k kadar hiç alınabilir ürün yok. Satın almak aceleniz var mı? Çalışıyor musunuz? Biraz bütçe biriktirme şansınız olursa Aorus istemezseniz ileride en azından Legion alabilirsiniz. Şu an ürün alacaksınız 120k olan Aorus alabilirsiniz (bütçe bir şekilde artarsa) gerçekten sorun yaşamazsınız. Kendi satın aldığım serinin devamı. En sorunsuz modellerden. Ya da bekleyin. 90-100k az para değil. Dönem dönem iyi indirim gelebilir DNS için.

öğrenciyim, 15 gün sürem var medical derslerim başlıyacak o yüzden istiyorum ve çalışmıyorum aileme de çok yük olmak istemiyorum o yüzden bu bütçenin üstüne çıkmamaya çalışıyorum, normalde bütçem 60kydı

Anlıyorum hocam. Cevap bekliyorum 16 için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…