Evet engelli ne yazık ki. Varsa güvenilir sitelerden ya da Türkiye'den bir arkadaşınız ISO indirip Google Drive ile size paylaşmalı. VPN seçimi bile Windows indirmek için işe yaramıyor.
Evet engelli ne yazık ki. Varsa güvenilir sitelerden ya da Türkiye'den bir arkadaşınız ISO indirip Google Drive ile size paylaşmalı. VPN seçimi bile Windows indirmek için işe yaramıyor.
Bana ürün sıfır dediler yani sadece güvenlik bantlarının açıldığını gördüm kutunun ama onun dışında bilgisayarda hiçbir sorun yok yani bilgisayar tertemiz gözüküyor
Bana ürün sıfır dediler yani sadece güvenlik bantlarının açıldığını gördüm kutunun ama onun dışında bilgisayarda hiçbir sorun yok yani bilgisayar tertemiz gözüküyor.
Yok hayır biraz zaman geçsin öyle takmayı düşünüyorum çünkü bilgisayarda bir sorun çıkarsa garanti dışı kalacak.
Hocam siz DNS sitesinden sipariş verdiniz değil mi? Telefon ya da mağaza yüz yüze değil?
1 hafta koşulsuz iade seçeneğiniz var. 15 gün kozmetik kusur, gözle görülür kusur (panel gibi) vs iade, birebir değişim var. Her şekilde 7 gün.
Windows için kaç ruble istediler? Umarım 6-7k falan değildir.
Hocam siz DNS sitesinden sipariş verdiniz değil mi? Telefon ya da mağaza yüz yüze değil?
1 hafta koşulsuz iade seçeneğiniz var. 15 gün kozmetik kusur, gözle görülür kusur (panel gibi) vs iade, birebir değişim var. Her şekilde 7 gün.