ASUS TUF A15 vs F15

Evet engelli ne yazık ki. Varsa güvenilir sitelerden ya da Türkiye'den bir arkadaşınız ISO indirip Google Drive ile size paylaşmalı. VPN seçimi bile Windows indirmek için işe yaramıyor.
Azerbeycanda bir arkadaşım var ondan yardım isteyeceğim

Evet engelli ne yazık ki. Varsa güvenilir sitelerden ya da Türkiye'den bir arkadaşınız ISO indirip Google Drive ile size paylaşmalı. VPN seçimi bile Windows indirmek için işe yaramıyor.
Hocam bilgisayar elime ulaştı. Windowsu orada kurduracağım uğraşmak istemedim, bilgisayar 2. El ama temiz

Son düzenleme:
Azerbeycanda bir arkadaşım var ondan yardım isteyeceğim

Hocam bilgisayar elime ulaştı. Windowsu orada kurduracağım uğraşmak istemedim, bilgisayar 2. El ama temiz
Dns güvencesiyle aldım bir sorun çıktığı gibi geri veririm

Hocam nasıl 2.el? Hala aynı ürünün stoku farklı şehirde görünüyor. Taban kısmında güvenlik etiketi var mı bakın. İçi açıldıysa hiç bulaşmayın bence.
Valla yok içi öyle açılmamış güvenlik etiketleri var sadece kutu açılmış

Dns güvencesiyle aldım bir sorun çıktığı gibi geri veririm

Valla yok içi öyle açılmamış güvenlik etiketleri var sadece kutu açılmış
Detaylıca kontrol ettim çünkü ürünü tertemiz sadece kutu bantları açılmış

Bilgisayar nasıl sipariş verdiniz siz?

İade, teşhir ürünü olmasın. İçinize sindiyse sorun yok. Gelmişken Windows yükleyebilirsiniz. Yine de tüm gün testleri detaylı şekilde yapın.
Testleri kendim yapacağım ama sorun yok içime sindi ama zaten bir sorun olsa iade etme hakkım var yani o yüzden pek problem çıkacağını düşünmüyorum

Testleri kendim yapacağım ama sorun yok içime sindi ama zaten bir sorun olsa iade etme hakkım var yani o yüzden pek problem çıkacağını düşünmüyorum
Bana ürün sıfır dediler yani sadece güvenlik bantlarının açıldığını gördüm kutunun ama onun dışında bilgisayarda hiçbir sorun yok yani bilgisayar tertemiz gözüküyor

RAM belki SSD taktıracacaksınız bugün?
yok hayır biraz zaman geçsin öyle takmayı düşünüyorum çünkü bilgisayarda bir sorun çıkarsa garanti dışı kalacak

Bana ürün sıfır dediler yani sadece güvenlik bantlarının açıldığını gördüm kutunun ama onun dışında bilgisayarda hiçbir sorun yok yani bilgisayar tertemiz gözüküyor.

Yok hayır biraz zaman geçsin öyle takmayı düşünüyorum çünkü bilgisayarda bir sorun çıkarsa garanti dışı kalacak.

Hocam siz DNS sitesinden sipariş verdiniz değil mi? Telefon ya da mağaza yüz yüze değil?
1 hafta koşulsuz iade seçeneğiniz var. 15 gün kozmetik kusur, gözle görülür kusur (panel gibi) vs iade, birebir değişim var. Her şekilde 7 gün.

Windows için kaç ruble istediler? Umarım 6-7k falan değildir.

Hocam siz DNS sitesinden sipariş verdiniz değil mi? Telefon ya da mağaza yüz yüze değil?
1 hafta koşulsuz iade seçeneğiniz var. 15 gün kozmetik kusur, gözle görülür kusur (panel gibi) vs iade, birebir değişim var. Her şekilde 7 gün.

1300 ruble istediler dnsdeki müdür kendisi bizim için sipariş etti biz mağazayla konuştuk yani dns kuruyor Windowsu

Ürünü zaten beğenmezsem iade ederim ya problem olmaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı