ASUS TUF A15 vs HP Victus 16

Hocam bu battery drain muhabbetinden dolayı LOQ'a sıcak bakamıyorum. Servisinde değişim yapmadığını söyleyenler var büyük sorun teşkil eder mi sizce?
Aşırı yoğun değil battery drain, sorun teşkil etmez düşündüğünüz kadar.

İyi günler. Arkadaşlar Hp Victus 16 ve Asus Tuf A15 sizce bu iki bilgisayardan hangisi alınabilir?
LOQu alabileceğin güvenilir yer.

Ben olsam bu ikisi arasında ( senin attıkların ) Victus 16 olanı alırdım net 6 değilde 8 gb VRAM olsa LOQ 4060 olan yerine yine Victus 16yı alırdım.

Üstte bıraktığım linkteki LOQ'u kullanıyorum bu arada, servis sarj adaptörünü değiştirmek için laptopu da yanında istiyor büyük ihtimalle sorun yoktur diyip geri postalayacaklar. Yurtdışında direkt sarj adaptörü gönderiyorlar mesela buradakiler kıvırıyor.

Sana kalmış tabii aldığımdan pişman değilim aslında ben 32ye almıştım ama o zaman 4060lı Victus 37bin tlydi şimdi keşke onu alsaydım diyorum ama iş işten geçti onun fiyatı 45 bin oldu.

Aşırı yoğun değil battery drain, sorun teşkil etmez düşündüğünüz kadar.
Sürekli dolup boşaldığı için pilin ömrünü etkileyip, ilerde pil öldüğü zaman mecburen Battery Level Protectionu acacağımız için baya bir performans kaybı yaşayabiliriz. Aslında ileriye doğru ciddi bir sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı