ASUS TUF A15 vs HP Victus 16

arkadaşlar uyarılarınız ve önerileriniz için hepinize teşekkür ederim ama peşin fiyatına 9 taksit fırsatı var diye hepsiburada'dan satın almak istiyorum,

bu nasıl? bütçem daha fazla çıkmaz.

Çok daha iyi seçenekler. HP Victus 16 S0 ve R0 serisi Hall Effect sensör sorununa sahip. Cihaz ısındığında sürekli kendini uyku moduna alma sorunuyla karşılaşabilirsiniz. TUF A15 model ise ısı yönetimi kötü bir model.

öncelikle uyarılar ve öneriler için teşekkürler, peşin fiyatına 9 taksit olduğu için hepsiburada'dan satın almak istiyorum, şuna bakar mısın ustam iyi mi :)

Son düzenleme:
arkadaşlar uyarılarınız ve önerileriniz için hepinize teşekkür ederim ama peşin fiyatına 9 taksit fırsatı var diye hepsiburada'dan satın almak istiyorum,

bu nasıl? bütçem daha fazla çıkmaz.

öncelikle uyarılar ve öneriler için teşekkürler, peşin fiyatına 9 taksit olduğu için hepsiburada'dan satın almak istiyorum, şuna bakar mısın ustam iyi mi :)

Acere yükseltmeyi kendin yaptığın an garanti bitiyor. Basit termal değişimi için bile adamların merkez tekniğine yollaman gerek

Acere yükseltmeyi kendin yaptığın an garanti bitiyor. Basit termal değişimi için bile adamların merkez tekniğine yollaman gerek

herhangi bir yükseltmeye veya termal macun değişimine iki yıl gerekli olmaz zaten diye düşünüyorum, ama iki yıl boyunca temizlik yapmamak kötü olurdu, kasayı açtığımız anda garanti bozuluyor mu acaba? eğer acer olmazsa lenovo loq serisine bakabilirim.

Herhangi bir yükseltmeye veya termal macun değişimine iki yıl gerekli olmaz zaten diye düşünüyorum, ama iki yıl boyunca temizlik yapmamak kötü olurdu, kasayı açtığımız anda garanti bozuluyor mu acaba? Eğer Acer olmazsa Lenovo LOQ serisine bakabilirim.

Hocam Lenovo teknik servisi de aşağı yukarı böyle. Ömür boyu bakım garantisi yoksa bu durumu her markada yaşarsınız. Termal macun değişimine 2 yılı bırakın çok uzun süreler yükte kullanırsanız 2 ayda bile pump out olabilir. Kullanıma göre değişir bu durum. İdeali minimum 3 ay maksimum 6 ay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı