ASUS TUF A16 AMD laptop alınır mı?

Bütçe
50000
İllaki laptop alacaksanız buna bakabilirsiniz ancak emin olun ki üstteki GameGaraj çok daha iyi bir cihaz.
Sistem dizmek de iyi olabilir laptop alma zorunluluğunuz yoksa sistem dizin.

Game
İllaki laptop alacaksanız buna bakabilirsiniz ancak emin olun ki üstteki GameGaraj çok daha iyi bir cihaz.
Sistem dizmek de iyi olabilir laptop alma zorunluluğunuz yoksa sistem dizin.
GameGaraj hakkında çok tutarsız yorumlarla karşılaştım o yüzden biraz çekimserim. Ayrıca attığınız link de çok iyiymiş nerden baksan 15 k fark var.
Kimden ne koparırsam piyasası…

Game

GameGaraj hakkında çok tutarsız yorumlarla karşılaştım o yüzden biraz çekimserim. Ayrıca attığınız link de çok iyiymiş nerden baksan 15 k fark var.
Hocam cihaz tamamen MSI üretimi, Game Garaj olduğuna bakmayın. MSI Sword kasa ve MSI'ın sürücülerine sahip, paneli ve donanımı o fiyat için çok iyi. Markaya ön yargınız olmasın, bu serisi çok daha iyi diğer Slayer serilerine göre.

Game.

GameGaraj hakkında çok tutarsız yorumlarla karşılaştım o yüzden biraz çekimserim. Ayrıca attığınız link de çok iyiymiş nereden baksan 15 k fark var.

GameGaraj MSI üretim MSI Pulse modeli ile benzer ve MSI üretim sword kasa kullaniyor hiçbir sakınca olmaz, GameGaraj sorun olursa ilgileniyor zaten güvenle alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00