ASUS TUF A17 vs MSI bravo 17

Bütçe
11000

msrua

Hectopat
Ya da.

ASUS TUF serileri kronik sorunlu. Altta ki hava delikleri kapalı ve o yüzden çok hava alamıyorlar bu yüzden ısınabilir. Ayrıca bazı driver problemleri falan da var. Ben oyumu MSI'dan yana kullanıyorum.

Ayrıca ASUS TUF'un dış malzeme kalitesi o kadar da iyi değil ROG serisine göre.

MSI Alpha 15 kullanan biri olarak MSI yani uzun lafın kısası.

MSI Bravo 17 derim, Bravo serileri gerçekten iyi.
RX5500M nasıl
ASUS TUF serileri kronik sorunlu. Altta ki hava delikleri kapalı ve o yüzden çok hava alamıyorlar bu yüzden ısınabilir. Ayrıca bazı driver problemleri falan da var. Ben oyumu MSI'dan yana kullanıyorum.

Ayrıca ASUS TUF'un dış malzeme kalitesi o kadar da iyi değil ROG serisine göre.

MSI Alpha 15 kullanan biri olarak MSI yani uzun lafın kısası.
RX5500M nasıl

RX5500M nasıl.

RX5500M nasıl.

RX 5500M kullanıcısı olarak hem performansından hem de ısısından çok memnunum. GTX 1650 Ti ile GTX 1660 Ti arasında bir performansı var. PUBG Steam'da orta ayarlarda ortalama 95 FPS alıyorum. Düşük ayarlarda ise 100 FPS'yi geçiyor.

RX 5500M kullanıcısı olarak hem performansından hem de ısısından çok memnunum. GTX 1650 Ti ile GTX 1660 Ti arasında bir performansı var. PUBG Steam'da orta ayarlarda ortalama 95 FPS alıyorum. Düşük ayarlarda ise 100 FPS'yi geçiyor.
Bravonun kasası metal sanırım kapak ve klavyenin olduğu yerler, biliyor musunuz siz kasası nasıl

Alpha ve bravo serisinde kasa, sert plastik ama dayanıklı ve kaliteli bir malzeme. Hiçbir şekilde plastik kokusu falan olmuyor. Kapak ise alüminyum.

Alpha ve bravo serisinde kasa, sert plastik ama dayanıklı ve kaliteli bir malzeme. Hiçbir şekilde plastik kokusu falan olmuyor. Kapak ise alüminyum.

Çok teşekkür ederim, bir görme şansım olsa aslında daha iyi olurdu mağazanın birinden, genel olarak iyi geliyor bana da MSI bravo, fakat ekran kartı 1650 Ti veya 1660 Ti kullanılmış olsa daha verimli olacak gibi de düşünüyorum, uzun senelik düşünüyorum, 7-8 sene bilgisayar işi çözülsün diye amacım var. Nasıl olur MSI bravo sizce

Çok teşekkür ederim, bir görme şansım olsa aslında daha iyi olurdu mağazanın birinden, genel olarak iyi geliyor bana da MSI bravo, fakat ekran kartı 1650 Ti veya 1660 Ti kullanılmış olsa daha verimli olacak gibi de düşünüyorum, uzun senelik düşünüyorum, 7-8 sene bilgisayar işi çözülsün diye amacım var. Nasıl olur MSI bravo sizce.

Emin olun AMD'nin bu ekran kartı GTX'den daha iyi. Neden diyecekseniz RX 5500M'de 7nm teknoloji kullanılıyor, bu teknoloji sayesinde ekran kartı hem GTX serisine göre daha az ısınıyor hem de daha yüksek performans veriyor ben şahsen PUBG Steam'de işlemci en fazla 75 dereceyi, ekran kartı ise 63 dereceyi gördü en fazla... Üstelik 90 FPS. Ayrıca RX 5500M GTX 1650 Ti'den iyi zaten, GTX 1660 Ti'ye de yakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bravo serisinin işlemcisi daha iyi olduğu için siz daha yüksek FPS'ler alacaksınız muhtemelen... Ama sıcaklık konusunda bir şey diyemem çünkü kasa yapısı farklı Alpha serisinden.

Emin olun AMD'nin bu ekran kartı GTX'den daha iyi. Neden diyecekseniz RX 5500M'de 7nm teknoloji kullanılıyor, bu teknoloji sayesinde ekran kartı hem GTX serisine göre daha az ısınıyor hem de daha yüksek performans veriyor ben şahsen PUBG Steam'de işlemci en fazla 75 dereceyi, ekran kartı ise 63 dereceyi gördü en fazla... Üstelik 90 FPS. Ayrıca RX 5500M GTX 1650 Ti'den iyi zaten, GTX 1660 Ti'ye de yakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bravo serisinin işlemcisi daha iyi olduğu için siz daha yüksek FPS'ler alacaksınız muhtemelen... Ama sıcaklık konusunda bir şey diyemem çünkü kasa yapısı farklı Alpha serisinden.

Teşekkürler

Selam, İncehesap üzerinden alışveriş yaptınız mı peki?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı