ASUS TUF Amazon İngiltere'den alınır mı?

Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
13.900 TL'ye ASUS TUF 3060 Ti buldum ve açıklamada garantili, kutusu hiç açılmamış Amazon İngiltere ürünü yazıyor. Telefonlar yurt dışı olunca Türkiye'de sorun çıkartabiliyor, ben de ucuz bir şey olmadığı için emin olmak istedim ve o yüzden acaba ekran kartlarında da böyle bir durum söz konusu mu diye soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında sorun olmaz ama klavye Türkçe olmayabilir.
O nasıl oluyor hocam. Bir çözümü yok mudur? Alıcı benden haber bekliyor da eğer Türkçe Q ile kullanabilecek isem alayım eğer kullanamayacaksam da ingilizce klavye kullanırım hem programcılık okuyorum ing klavye daha rahat.

13.900 TL'ye ASUS TUF 3060 Ti buldum ve açıklamada garantili, kutusu hiç açılmamış Amazon İngiltere ürünü yazıyor. Telefonlar yurt dışı olunca Türkiye'de sorun çıkartabiliyor, ben de ucuz bir şey olmadığı için emin olmak istedim ve o yüzden acaba ekran kartlarında da böyle bir durum söz konusu mu diye soruyorum.
Eğer garanti konusunu araştırdıysanız bilgisayar parçaları genelde garanti dışında tüm dünyada kullanılabilir oluyor. Kullanırken sorun çıkarmaz.

Garanti istiyorsanız:

Son düzenleme:
Garanti istiyorsanız:

Hocam satıcı paramgüvende ile satmıyormuş ben emin olamadım. Gaming Gen güvenilir midir? eğer öyle ise ilk attığınız MSI linki bana çok mantıklı geldi. Eğer stok sorunu da yoksa ileride alabilirim.
Siz olsanız hangisini alırdınız? ( TR / İNG )

Hocam satıcı paramgüvende ile satmıyormuş ben emin olamadım. Gaming Gen güvenilir midir? eğer öyle ise ilk attığınız MSI linki bana çok mantıklı geldi. Eğer stok sorunu da yoksa ileride alabilirim.
Siz olsanız hangisini alırdınız? ( TR / İNG )
Herkes oradan alıyor. İsterseniz araştırın gerek forumda gerek internette. Günevilir bir yer. Hem ucuz hem de daha iyi olduğu için MSI olanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı