OLED monitör önerisi

Bütçe
40000
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam harikaymış senin 55 inç cidden monitörmüş hahahah. Neden değiştirdin OLED panel isteği için mi yoksa fazla mı büyük geldi veya PPI değeri düşük kaldığı için mi?
32 inç OLED'i kolla tam benim düşündüğüm gibi kullanmanız da güzelmiş o şekilde 55 inçe göre daha yakınlaştırıp görüş açısını da doldurabiliyorsunuz o da mantıklı ve OLED + PPI değeri daha yüksek bir monitör deneyimi oluyor yani.

Hocam peki uzaktan kullanım için var mı önerin? Benim senaryo yatağın ucunun hemen bitiminde masam var oraya monitörü koyup yatakta kullanırken kolla yatağa çevirip uzatmak olabildiğince. Bu şekilde 120 cm e kadar gelebiliyor sanırım. Uzaktan da kablosuz klavye mouse veya tvbox alıp kumandayla kullanım düşüncesi var ama daha iyi fikirler olabilir belki.

Sizin monitör bu arada bu attığınız Samsung'tan iyi miydi baktım da stok yok gözüküyor siz ne kadara almıştınız? Memnun musunuz?

Buyuk monıtoru en basında OLED'lerın dez avantajlarını bıldıgım ıcın tercıh etmıstım. Benım ıcın parlaklık her zaman onemlı oldu. Koca oglanı 50 bın lıraya almıstım, bır yıl buyuk zevkle kullandım. Ekranda pıksel sıkısmaları vardı 3-5 tane, sadece grı tonlarında ve cok dıkkatlıce bakınca fark edılıyordu. THH'ye basvurmustum, 3-5 ay kadar sonra degısım kararı cıktı. Samsung elınde olmadıgını soyleyıp ıade teklıf ettı, MiniLED'den hevesımı aldıgım ıcın OLED'e sans vermek ıstedım. Monıtor degıstırme seruvenı boyle oldu. Iade etmeseydım muhtemelen 5. 6. nesıl OLED'lere kadar kullanırdım cunku cok memnundum.

Basta Samsung 55S90F OLED TV almayı düşündüm, fıyatı 70 bın TL ıdı o zamanlar. Arastırınca S90F lerın sadece 65 ınc olanında qd OLED kullanıldıgını gerı kalan boyutlarda LG uretımı woled paneller oldugunu ogrendım. 70 bın TL woled e vermek ıstemedım ve oyuncu monıtorlerıne yoneldım.

Iyıce arastırdım, Gigabyte FO32U2 en ıyı 3. nesıl qd OLED panellı cıhaz oldugunu ogrendım. Şu an Türkiye'de stoğu kalmadı cıhazın, FO32u2p ısmıne sahıp DisplayPort 2.1'lı modelı var hala stoklarda. 41 kusure almıstım benım cıhazı.

Senın ılacın aslında OLED TV de fıyatlar ucuk. Sen kafandakı duzenle hedefıne ulasacaksın. Oyle TV box falan tavsıye etmem, ınternetten her ıcerıge ulasabılıyoruz nasılsa. Kablosuz klavye ve fare ıle uzaktan, yataktan kullanım ısını cozersın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı