Hocam harikaymış senin 55 inç cidden monitörmüş hahahah. Neden değiştirdin OLED panel isteği için mi yoksa fazla mı büyük geldi veya PPI değeri düşük kaldığı için mi?
32 inç OLED'i kolla tam benim düşündüğüm gibi kullanmanız da güzelmiş o şekilde 55 inçe göre daha yakınlaştırıp görüş açısını da doldurabiliyorsunuz o da mantıklı ve OLED + PPI değeri daha yüksek bir monitör deneyimi oluyor yani.
Hocam peki uzaktan kullanım için var mı önerin? Benim senaryo yatağın ucunun hemen bitiminde masam var oraya monitörü koyup yatakta kullanırken kolla yatağa çevirip uzatmak olabildiğince. Bu şekilde 120 cm e kadar gelebiliyor sanırım. Uzaktan da kablosuz klavye mouse veya tvbox alıp kumandayla kullanım düşüncesi var ama daha iyi fikirler olabilir belki.
Sizin monitör bu arada bu attığınız Samsung'tan iyi miydi baktım da stok yok gözüküyor siz ne kadara almıştınız? Memnun musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.