Şu anda msi b360da 9600k kullanıyorum. İnventus'tan anakartı sipariş ederken bios update yapılıp istedim. Yoksa çalışmazdı 9600k
RAMleri seçerken anakartın desteklenen ram listesinden seçtim, sonuç harika.Herhangi bir performans kaybı yaşadın mı acaba?
Konuyu hortlatıyorum ama hangi ayar olduğunu söyler misin ?RAMleri seçerken anakartın desteklenen ram listesinden seçtim, sonuç harika.
Overlocksuz olarak oyun performanslarında 8700k'nın altında.
Asus B360larda biosta bir ayar vardı. Tek çekirdekte çıkılan boost frekansa tüm çekirdekleri çıkarıyor. 9600k için tüm çekirdekler 4.6 ghz demek. Bir nevi sınırlı overclock.
YouTube ile asus b360 inceleme şeklinde aratırsanız orada çıkar. Sanırım Technopat veya Teknoseyir incelemesi idi.Konuyu hortlatıyorum ama hangi ayar olduğunu söyler misin ?
Cpu core ratio diye bi ayar var sanirsam o.YouTube ile asus b360 inceleme şeklinde aratırsanız orada çıkar. Sanırım Technopat veya Teknoseyir incelemesi idi.
Büyük ihtimalle o, 46 değerini girersen oralara tüm çekirdekleri tek çekirdek turbo boost olan 4.6 GHZ'e çıkarır.Cpu core ratio diye bi ayar var sanirsam o.
Sync all cores secenegi var ve islemcim i3 8100Büyük ihtimalle o, 46 değerini girersen oralara tüm çekirdekleri tek çekirdek turbo boost olan 4.6 GHZ'e çıkarır.
9900k'nın tüm çekirdekler aktif frekansına çıkar böylece.
9900k'dan iki çekirdeğin eksik olur sadece.
Ha pardon ben işlemcin 9600k sanıyordum. İşlemcinin tek çekirdek turbo boost frekansı neyse onu yaparsın maksimum.Sync all cores secenegi var ve islemcim i3 8100
Bende 36x gozukuyor
Sync all cores desem bi sıkıntı olur mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.