Çözüldü Asus TUF B450 Plus Anakart Equalizer Sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
Herkese selamlar

Bahsetmiş olduğum anakartın sitesinden her türlü sürücüleri güncelledim fakat bir türlü ses ile alakalı equalizer yapabileceğim kendi driver'ını bulamadım. Müzik fazla dinliyorum ve equalizer olmadan da ses istediğim gibi çıkmıyor buna çok önem veren birisiyim ve ne yapmalıyım?

Bahsetmiş olduğum site: TUF B450-PLUS GAMING Sürücüler & Araçlar | Anakart | ASUS Türkiye

Aygıt yöneticisinden Realtek sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.
Kaldırdım ve bu sefer son sürümün bir altındaki 499 küsür mb yazan sürümü indirdim RAR'dan çıkarınca 1.10 küsür GB oldu o her neyse onu yükledim ve oldu. Enhanced Security yazıyor zaten son sürümde ve MB değeri de az nedense. Aşağı kısma da eklendi simgesi. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Adsız.jpg Adsız_1.jpg

Merhaba, aynı sorun bende de var ekolayzer ayarı yok. Sorun çözülmüş ama yeterli açıklama bulamadım yardımcı olur musunuz ?
İlk önce ses sürücüsünü kaldırın. Sanırım TUF B450-PRO kullanıyorsunuz, buradan ses sürücüsünü indirin. Ardından bu sürücünün üzerine bunu kurduktan sonra sorununuz çözülecektir. Audio Console eğer problem çıkartırsa veya kurulmaz ise ''güncellemeler'' kısmında offline olarak da linki var kurabilirsiniz. Benim ve arkadaşımın da TUF serisi anakartı var sorunu böyle çözdük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı