ASUS TUF B450 PRO 2406 BIOS güncellemesi yapılmalı mı?

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar TUF B450 PRO anakart kullanıyorum kendi sitesinden baktığımda 2406 güncellemesi geldiği söyleniyor bende 2206 var yani bir önceki sürüm bu sürüme geçersem hata alır mıyım sıkıntı yaşar mıyım? Yoksa aksine performans artıışı olur mu? Beta sürümü olduğu için bilemedim.

Dosya Ekleri

• resim_2020-11-24_135501.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Beta sürümü yazıyor sana tavsiyem "bir şey çalışıyorsa kurcalama" ASUS'ların BIOS'unu geriye çekmek çok ugraştırıcı olabiliyor. Bırak recomended sürüm çıksın gerçekten ihtiyacın olursa yap.

Açtığım konuya yapılan yorumlara bakarsan yaptığın güncellemeden pişman olursan başına gelecekleri görürsün .

Her şeyi performans artışına bağlamayın. BIOS güncellemesi yapılmalıdır ama Beta sürümü de kurmayın.

Sizinki iyi, ellemenize gerek yok. Ama dediğim gibi, her güncelleme performans artışı için yapılmaz.

Ryzen 1000, 2000 ve 3000 kullananların guncellestirmemesi gerektiği yazıyor.
A serisini de eklemişler, kısaca kimse güncellemesin diyorlar Beta sürümü olduğundan ya da çalışıyorsa kurcalama mantığındandır. Yoksa sorumluluk onlara kalır çünkü.

Arkadaşlar selam, bu güncellemeyi bugün altındaki yazıları okumadan yaptım. Ryzen 3000 serisi için önerilmiyormuş bende de Ryze 3600 var. Şuan sistem stabil çalışmıyor ısılar fazlasıyla arttı. Bunu nasıl eski bios sürümüne döndürebilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…