ASUS TUF B450M Plus Gaming Yanmış Anakart Onarımı

Yunus Başol

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Kartım daha 1 aylık. Fazla LED takarak yakmış bulunmaktayım. Merak edenler için videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
-

Onarım için ASUS onarım merkezine gönderdim ancak pek bir yararı olmadı. Bu kartın sıfırı 600-650 TL'ye bulunuyorken ASUS teknik servis benden 700 TL onarım parası teklif ettiler. Şaka gibi ama gerçek sıfırınımı vereceksiniz? Dedim. Hayır onarım yapılacak dediler ciddi ciddi şaka gibi sıfırı 650 TL olan kartın onarımı nasıl 700 olur ki? Şimdi ne yapmam gerek? Kartı başka bir yerde onarıma verebilir miyim bildiginiz bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde laptop tamiri üzerine uzman bir yer var fakat bence arayıp sormakta bir sakınca yok. Ustek bilgi işlemi öneriyorum zamanında dizüstümü tamir etmişlerdi ve memnun kaldım. 2 yıl sonra yeniden bozuldu orası ayrı.

Anakart çalışmıyor mu hiç ? Yoksa sadece led şerit takmak için mi tamir istiyorsun ?
çalışmıyor.
Normalde laptop tamiri üzerine uzman bir yer var fakat bence arayıp sormakta bir sakınca yok. Ustek bilgi işlemi öneriyorum zamanında dizüstümü tamir etmişlerdi ve memnun kaldım. 2 yıl sonra yeniden bozuldu orası ayrı.
denemek lazım ama türkiyede tamir edilcek biryer olmadıgı söyleniyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı