duran10 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 515 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #1 Bilgisayarım ASUS TUF, 2 saat önce geldi, W11 kurdum. 56 derece boşta. Soğutucu var altında. Driverleri yüklemedim. Ondan olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2021
Bilgisayarım ASUS TUF, 2 saat önce geldi, W11 kurdum. 56 derece boşta. Soğutucu var altında. Driverleri yüklemedim. Ondan olabilir mi?
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 794 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #11 duran10 dedi: Nasıl döndürebilirim fan sesi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Boşta 55 derece sıkıntı yaratmaz. Bence boş fan sesine gerek yok tabi siz bilirsiniz. Artı 0 Eksi
duran10 dedi: Nasıl döndürebilirim fan sesi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Boşta 55 derece sıkıntı yaratmaz. Bence boş fan sesine gerek yok tabi siz bilirsiniz.
KS KS duran10 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 515 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #12 clementineaaşığım dedi: Boşta 55 derece sıkıntı yaratmaz. Bence boş fan sesine gerek yok tabii siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı hissedebiliyorum ama. Artı 0 Eksi
clementineaaşığım dedi: Boşta 55 derece sıkıntı yaratmaz. Bence boş fan sesine gerek yok tabii siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı hissedebiliyorum ama.
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 794 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #13 duran10 dedi: Sıcaklığı hissedebiliyorum ama. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi Armoury Crate'den ayarlayabilirsiniz. Bakarsınız fan sesimi yoksa sıcaklık mı daha iyi diye ona göre ayar yaparsiniz. Artı 0 Eksi
duran10 dedi: Sıcaklığı hissedebiliyorum ama. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi Armoury Crate'den ayarlayabilirsiniz. Bakarsınız fan sesimi yoksa sıcaklık mı daha iyi diye ona göre ayar yaparsiniz.