ASUS TUF dash F15 vs HP Pavilion 15-EC2015NT

Hocam hangi pil ayarında? Güç tasarrufunda falan mıydı acaba? 4 saat çok iyi çünkü. Ayarsız demişsiniz ama normal performansta mı?
Hocam windows modunda yaptım ve 60 dereceyi çok sonlara doğru azcık geçti. Bilemiyorum bana da garip geldi. Belki arkadaşım ben yokken şarjı bitti diye biraz takıp yeniden çıkarmıştır. Bir daha ve daha detaylı ayar yaparak deneyeceğim. Benim için pilin önemi hiç yok ama yine de merak etmedim değil
 
Tamamdır hocam teşekkürler. Eğer öyleyse cidden çok şanslıyız. 1,5 saat diye bilerek almıştım eğer doğru değilse ben de üzülmem fakat pilin iyi olması da avantaj.
 
Bana 1.5 bile yeter gerçekten. Bakalım, ben de bilemiyorum içime kurt düştü şimdi.

Hocam Valorant CS'de falan kaç FPS alıyorsunuz o laptopu MediaMarkt'tan almayı planlıyorumda nasıl sizce alınır mı?
 
Hocam Valorant CS'de falan kaç FPS alıyorsunuz o laptopu MediaMarkt'tan almayı planlıyorumda nasıl sizce alınır mı?
Hocam 8 GB RAM ile yüksek ayarlarda 120 144 ortalama alıyorum ben ama düşük ayarlarda 70 120. RAM ekleyecekseniz çok rahat oynatır 144 üzeri.
 
Benim bütçe 13500 TL aslında bir tane bundan alıp RAM eklesem, monitör alsam bir tane de performansı tam alır mıyım?
Hocam alırsınız fakat o bütçede 3060 bakmanızı öneririm. Ben 9700e almıştım. Eğer öyle indirim yakalarsanız alın derim. Monitör şart ise de diyecek bir şeyim yok o zaman alınır 3050.
 
Ben 9000'e almıştım
arkadaşın da dediği gibi Max-P 3060'lı bir model alman daha iyi olur gibi geliyor.

Ekran takıntısısı. Büyük ekran istediğim için oluyor bunlar hep:'( önceki konudan attığınız ROG'un birini alıp monitöre bağlayabilirim aslında.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…