Çözüldü ASUS TUF DP to Type-C laptopta kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sukunanınteli

Hectopat
Laptopum. TUF A15 4060-Ryzen 7 7735HS-16RAM-512 GB SSD olan modeli ama çok kararsızım. Araştırdım DP geriye dönük olsa bile bazıları DP 1.4 ile sorun yaşamış type çevirirken görüntü vs. alamamışlar. Sizce ne yapayım? Giriş olarak aynısı alayım derken DP.1.2 to Type-C de bulamıyorum. 1.4 to Type-C alıp şansımı denemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Laptopun Type-C portu DisplayPort destekliyor. Type-C üstünden DisplayPort destekli bir Type-C to Type-C veya Type-C to DisplayPort bir kablo ile görüntü alabilirsiniz ve geriye dönük uyumluluk mevcut. Eğer imkanınız varsa ve monitör destekliyorsa 1.4 sürümü bir kablo daha iyi olacaktır.

Screenshot_20231012_105054.jpg
Laptopun Type-C portu DisplayPort destekliyor. Type-C üstünden DisplayPort destekli bir Type-C to Type-C veya Type-C to DisplayPort bir kablo ile görüntü alabilirsiniz ve geriye dönük uyumluluk mevcut. Eğer imkanınız varsa ve monitör destekliyorsa 1.4 sürümü bir kablo daha iyi olacaktır.

Screenshot_20231012_105054.jpg

Çözüm

Eki Görüntüle 1974590

Monitörüm Gigabyte G24F-2 DP 1.2 destekliyor. Fakat kararsız kaldığm konu şu bazı kullanıcılar 1.2 olan girişe haklı olarak 1.4 alıp kullanabiliyor ama laptoplarda sorun yaşayan olmuş 1.2 girişe 1.2 takan o yüzden açmıştım. Dediğinz gibi DP 1.4 to Type-C bakacağım o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı