Daha önce bu konuya benzer bir konu açmıştım,Ege Hanedar 12500h Acer laptopu önermişti bana fakat windows kurulumunu bilmiyorum,bilgisayarcıya götürmekte pek istemiyorum arada kaldım o yüzden.Yeni konu açın bütçenizi söyleyin yardımcı olalım.
Daha önce bu konuya benzer bir konu açmıştım,Ege Hanedar 12500h Acer laptopu önermişti bana fakat windows kurulumunu bilmiyorum,bilgisayarcıya götürmekte pek istemiyorum arada kaldım o yüzden.Yeni konu açın bütçenizi söyleyin yardımcı olalım.
Youtube'de istemediğiniz kadar video var hocam.Daha önce bu konuya benzer bir konu açmıştım,Ege Hanedar 12500h Acer laptopu önermişti bana fakat windows kurulumunu bilmiyorum,bilgisayarcıya götürmekte pek istemiyorum arada kaldım o yüzden.
YouTube'da istemediğiniz kadar video var hocam.
YouTube'da istemediğiniz kadar video var hocam.
Yeni konu açın.16 GB bir flashım var içini bosaltsam yeterli olur mu kurulum için.
Bir de bu modeli beğendim sizce iyi mi?
![]()
Acer Nitro 5 AN515-57 INTEL I5-11400 Geforce Nvidia 4GB 3050TI Ekran Kartı 8GB RAM 512 SSD 15.6
Acer Nitro 5 AN515 57 INTEL I5 11400 Geforce Nvidia 4GB 3050TI Ekran Kartı 8GB RAM 512 SSD 15.6www.teknosa.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.