Custom ROM Redmi Note 11 Pro 4G'ye crDroid yüklemek

ibr4him3nes

Hectopat
Herkese iyi sosyaller,
Benim elimde Redmi Note 11 Pro 4G(2201116T) var. Cihazım şu anda MIUI global 14.0.5 Android13. ben crDroid Custom ROM'unu kurmak istiyorum ancak nasıl yapılacağına dair bir bilgim yok. Bootloader kilidi açık, TWRP yüklü değil. Ayrıca cihaz yurt dışı ve telefoncu bana zamanında eğer sıfırlarsam IMEI numarasının gideceğini söyledi. Eğer bir yolu varsa IMEI de kaybetmeden yapmak güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam onun yerine LineageOS kurun hem Android 16 hem de çok stabil çalışıyor elimde Redmi Note 11 Pro 4 g ile yazıyorum ROM'u aşağıda bırakacağım.

TWRP yerine LineageOS recovery kuracaksınız kurduktan sonra CMD ekranında komut ile recoveryi açarsanız brick olur cihaz. O yüzden Fastboot moddan çıkıp ses açmaya basıp girin Recovery'e.

Gapps olarak lineageOS'un kendi sitesinden bunu kurun: Release MindTheGapps-16.0.0-arm64-20250812_214353 · MindTheGapps/16.0.0-arm64

Herkese iyi sosyaller,
Benim elimde Redmi Note 11 Pro 4G(2201116T) var. Cihazım şu anda MIUI global 14.0.5 Android13. ben crDroid Custom ROM'unu kurmak istiyorum ancak nasıl yapılacağına dair bir bilgim yok. Bootloader kilidi açık, TWRP yüklü değil. Ayrıca cihaz yurt dışı ve telefoncu bana zamanında eğer sıfırlarsam IMEI numarasının gideceğini söyledi. Eğer bir yolu varsa IMEI de kaybetmeden yapmak güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim.
İmei her türlü gider ama 100 liraya bile yaptıracağın yerler var

Detaylı ve kaliteli yanıt için çok teşekkür ederim GApps dahil her şeyi kurdum ayrıca Magisk ile de rootladım ama özelleştirme konusunda çok yetersiz geldi bana. HyperOS'un varsayılan olarak sunduğu pek çoğu özellik de yok. Yüz tanıma, güç tuşuna çift basarak el fenerini açma, ekranı uyandırmadan parmak izi ile kilit açma şimdilik fark ettiklerim. Amacım burun kıvırmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen. Sadece özellikle özelliştirme tarafında önerileriniz varsa ekstradan müteşekkir olurum.

arkadaşlar selam
bende note 11 pro 4g viva bir cihaz var. fakat bu cihazda miui 13 android 11 dışında başka bir sürüm yüklersem mi account bypass yapamıyorum. cihaza Lineageos u bu cihaza tam olarak nasıl kurabilirim?
öncelikle usb hata ayıklama açık, bootloader kilidide açık, fastboot moduna girebiliyorum.
LineageOS recovery kurmak için komutlar ne olacak? yükledim diyelim fastboot moddan çıkmak için komut mu gireceğim yoksa direk usb kablosunu çıkarıp ses açma+power tuşuyla recovery e mi açacağım?

yada tavsiye ettiğiniz başka rom öneriniz varsa denemek isterim. bu cihaz için uyumlu twrp de bulamadım. elinizde varsa yüklerseniz memnun olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı