E enesakts Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Bilgisayar hafiften kasmaya başladı, yeniden başlat yapınca BIOS atti daha çıkamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2024
K KoRkM4z Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #2 BİOS'u sıfırlamayı denediniz mi ? Artı 0 Eksi
KS KS E enesakts Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #3 KoRkM4z dedi: BİOS'u sıfırlamayı denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Sıfırlayamıyorum hocam.Bios ekranında kaliyor ssd’lerimi görmüyor. Artı 0 Eksi
KoRkM4z dedi: BİOS'u sıfırlamayı denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Sıfırlayamıyorum hocam.Bios ekranında kaliyor ssd’lerimi görmüyor.
K KoRkM4z Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #4 enesakts dedi: Sıfırlayamıyorum hocam.Bios ekranında kaliyor ssd’lerimi görmüyor. Genişletmek için tıkla... Ssd'leri çıkarıp takmayı deneyebilirsiniz. Ssd'leri görmediği için bios menüsünde kalması normal. Çünkü Windows'un yüklü olduğu depolama yok. Artı 0 Eksi
enesakts dedi: Sıfırlayamıyorum hocam.Bios ekranında kaliyor ssd’lerimi görmüyor. Genişletmek için tıkla... Ssd'leri çıkarıp takmayı deneyebilirsiniz. Ssd'leri görmediği için bios menüsünde kalması normal. Çünkü Windows'un yüklü olduğu depolama yok.
KS KS E enesakts Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #5 KoRkM4z dedi: Ssd'leri çıkarıp takmayı deneyebilirsiniz. Ssd'leri görmediği için bios menüsünde kalması normal. Çünkü Windows'un yüklü olduğu depolama yok. Genişletmek için tıkla... Onlarıda denedim maalesef.Yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım. Artı 0 Eksi
KoRkM4z dedi: Ssd'leri çıkarıp takmayı deneyebilirsiniz. Ssd'leri görmediği için bios menüsünde kalması normal. Çünkü Windows'un yüklü olduğu depolama yok. Genişletmek için tıkla... Onlarıda denedim maalesef.Yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım.