Çözüldü ASUS TUF F15 ekran çerçevesinde boşluk var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sigmayksavcisi

Femtopat
Daha fazla  
ASUS TUF F15 cihazımda ekranın sağ alt kısmında NVIDIA G-Sync yazan kısımda kasanın dışında herhangi bir boşluk gözükmüyor. Ve bu durumun aynısı sağ üst köşede de var fakat biraz üzerine basınca buton gibi ses çıkarıyor. Ayrıyeten menteşeler kasaya sıfır değil, biraz boşluk var. Bunlar normal mi, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Üretim hatası muhtemelen hocam. Benim de eski monitörümde aynı sorun vardı çerçevesi yamuktu servise göndermiştim sizin de göndermenizde fayda olabilir. Gelecekte bir sorun yaşanmaması adına.
Üretim hatası muhtemelen hocam. Benim de eski monitörümde aynı sorun vardı çerçevesi yamuktu servise göndermiştim sizin de göndermenizde fayda olabilir. Gelecekte bir sorun yaşanmaması adına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Üretim hatası muhtemelen hocam benim de eski monitörümde aynı sorun vardı çerçevesi yamuktu servise göndermiştim sizin de göndermenizde fayda olabilir gelecekte bir sorun yaşanmaması adına.

Sağ olun hocam ama sadece dıştan gözüken bir sorun olduğu için ellemeyeceğim sanırsam, 2 yıllık garantisi var. En kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı