Sorun şu, daha demin gelen güncellemeyi yükleyince ekran tamamen gitti, daha sonra DDU ile silerek eski sürücüye geçtim sorun ortadan kalktı, daha sonra Windows Update yeniden güncelledi ve kısır döngüye girdim ben düzeltiyorum, Windows Update bozuyor. Ekran simsiyah oluyor ve açılmıyor. Sorunlu olan sürücü versiyonu aşağıda belirttim.
Intel corporation - display - 31.0.101.3251
İstediğim yardım şudur, sadece bu grafik. güncellemesini nasıl engellerim, zaten ASUS'a ait güncelleme programı kullanıyorum.
Yazı güncelleme:
Araştırmalarım sonucu bu sorunu çözdüm sadece sorunlu olan sürümün yüklenmesini engelledim, artık Windows Update bu sürüme güncellemiyor ve bilgisayarım huzura kavuştu. Aynı sorunu sizde yaşıyorsanız bu şekilde çözebilirsiniz. Bu arada çözüm tüm Windows cihazları için geçerlidir.
Intel corporation - display - 31.0.101.3251
İstediğim yardım şudur, sadece bu grafik. güncellemesini nasıl engellerim, zaten ASUS'a ait güncelleme programı kullanıyorum.
Yazı güncelleme:
Araştırmalarım sonucu bu sorunu çözdüm sadece sorunlu olan sürümün yüklenmesini engelledim, artık Windows Update bu sürüme güncellemiyor ve bilgisayarım huzura kavuştu. Aynı sorunu sizde yaşıyorsanız bu şekilde çözebilirsiniz. Bu arada çözüm tüm Windows cihazları için geçerlidir.

Windows Update keeps trying to install a broken Intel Graphics driver. - Microsoft Q&A
Hello, Recently windows updates tried to install a display driver (Intel Corporation - Display - 31.0.101.1989) This driver causes a lot of issues, and it isn't even listed on Intel's website, I want to completely stop it I tried using a tool that hides…
answers.microsoft.com
Son düzenleyen: Moderatör: