ASUS TUF F15 ışık sızması var mı?

Dogubey46

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS TUF F15 PC aldım. Işık sızması testi yaptığımda şöyle sonuç aldım. Işık sızması var mı? Varsa hangi noktalarda? Biraz uzaktan çektim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230720_230716.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 73
Evet, var. Işık sızması her IPS panelde var maalesef. Sizin ekranınızın özellikle sağ alt tarafında ciddi bir sızma var.

Ama dediğim gibi IPS glow yani ışık sızması her IPS panelde mevcut. Dert etmenize gerek yok.

Hocam acaba açıp kapatıp mı arttirdim ekranı bunun bir çözümü var mı

Garantisi var hocam garantiye göndersem çözüm olur mu peki.
Olmaz diye düşünüyorum çünkü ortada çözülecek bir şey yok. Her IPS panelde olan bir şey bu. Alırken bilmeniz gerekirdi. Ayrıca günlük kullanımda rahatsız eden bir şey değil.

Gene sızmalı gelir.
Baktım hocam ips özelliğiymis

Olmaz diye düşünüyorum çünkü ortada çözülecek bir şey yok. Her IPS panelde olan bir şey bu. Alırken bilmeniz gerekirdi. Ayrıca günlük kullanımda rahatsız eden bir şey değil.
Evet bunu öğrenmiş oldum sıkıntı yaratmıyor hocam ips glow nedir peki nerede var laptopta

Hocam cihaz kaç günlük?
1 ay

Hocam biraz yukaridan baktığımda böyle gözükmüyor

Her IPS de var ama bence senin cihazda cok fazla var. Ben olsam degisim isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…