Hocam acaba açıp kapatıp mı arttirdim ekranı bunun bir çözümü var mıEvet, var. Işık sızması her IPS panelde var maalesef. Sizin ekranınızın özellikle sağ alt tarafında ciddi bir sızma var.
Eki Görüntüle 1870326
Ama dediğim gibi IPS glow yani ışık sızması her IPS panelde mevcut. Dert etmenize gerek yok.
İmkansız hocam açıp kapatmayla arttıramazsın, çözümü yok.Hocam acaba açıp kapatıp mı arttirdim ekranı bunun bir çözümü var mı
Garantisi var hocam garantiye göndersem çözüm olur mu pekiİmkansız hocam açıp kapatmayla arttıramazsın, çözümü yok.
Gene sızmalı gelir.Garantisi var hocam garantiye göndersem çözüm olur mu peki
Olmaz diye düşünüyorum çünkü ortada çözülecek bir şey yok. Her IPS panelde olan bir şey bu. Alırken bilmeniz gerekirdi. Ayrıca günlük kullanımda rahatsız eden bir şey değil.Garantisi var hocam garantiye göndersem çözüm olur mu peki.
Baktım hocam ips özelliğiymisGene sızmalı gelir.
Evet bunu öğrenmiş oldum sıkıntı yaratmıyor hocam ips glow nedir peki nerede var laptoptaOlmaz diye düşünüyorum çünkü ortada çözülecek bir şey yok. Her IPS panelde olan bir şey bu. Alırken bilmeniz gerekirdi. Ayrıca günlük kullanımda rahatsız eden bir şey değil.
1 ayHocam cihaz kaç günlük?
Hocam biraz yukaridan baktığımda böyle gözükmüyorEvet, var. Işık sızması her IPS panelde var maalesef. Sizin ekranınızın özellikle sağ alt tarafında ciddi bir sızma var.
Eki Görüntüle 1870326
Ama dediğim gibi IPS glow yani ışık sızması her IPS panelde mevcut. Dert etmenize gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.