Kratosun Yoldaşı Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 184 22 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, TUF F15 cihazım az önce mavi ekran verdi. Sebebi nedir? Minidump dosyası oluşturdum. https://www.mediafire.com/file/gcz6r3tbio6l17x/012124-14500-01.dmp/file minidump dosyaları Son düzenleme: 21 Ocak 2024
Arkadaşlar merhaba, TUF F15 cihazım az önce mavi ekran verdi. Sebebi nedir? Minidump dosyası oluşturdum. https://www.mediafire.com/file/gcz6r3tbio6l17x/012124-14500-01.dmp/file minidump dosyaları
Çözüm S S Spyhis 23 Ocak 2024 @Kratosun Yoldaşı şunu da bir dener misin? Intel® SSD Firmware Update Tool This download record installs version 4.1 of the Intel® SSD Firmware Update Tool. www.intel.com @Kratosun Yoldaşı hocam araştırdım sizin SSD'nin üretimi solidigm almış. Bu uygulamayı yükleyin. Solidigm™ Storage Tool The Solidigm™ Storage Tool Assists With The Management Of Solidigm SSDs www.solidigm.com Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Kratosun Yoldaşı şunu da bir dener misin? Intel® SSD Firmware Update Tool This download record installs version 4.1 of the Intel® SSD Firmware Update Tool. www.intel.com @Kratosun Yoldaşı hocam araştırdım sizin SSD'nin üretimi solidigm almış. Bu uygulamayı yükleyin. Solidigm™ Storage Tool The Solidigm™ Storage Tool Assists With The Management Of Solidigm SSDs www.solidigm.com Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Kratosun Yoldaşı Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 184 23 Ocak 2024 #11 Spyhis dedi: @Kratosun Yoldaşı görüntü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyrun. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-01-23 183421.png 63 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 23 Ocak 2024 #12 @Kratosun Yoldaşı şunu da bir dener misin? Intel® SSD Firmware Update Tool This download record installs version 4.1 of the Intel® SSD Firmware Update Tool. www.intel.com @Kratosun Yoldaşı hocam araştırdım sizin SSD'nin üretimi solidigm almış. Bu uygulamayı yükleyin. Solidigm™ Storage Tool The Solidigm™ Storage Tool Assists With The Management Of Solidigm SSDs www.solidigm.com Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 23 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
@Kratosun Yoldaşı şunu da bir dener misin? Intel® SSD Firmware Update Tool This download record installs version 4.1 of the Intel® SSD Firmware Update Tool. www.intel.com @Kratosun Yoldaşı hocam araştırdım sizin SSD'nin üretimi solidigm almış. Bu uygulamayı yükleyin. Solidigm™ Storage Tool The Solidigm™ Storage Tool Assists With The Management Of Solidigm SSDs www.solidigm.com Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Kratosun Yoldaşı Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 184 24 Ocak 2024 #13 Spyhis dedi: @Kratosun Yoldaşı şunu da bir dener misin? Intel® SSD Firmware Update Tool This download record installs version 4.1 of the Intel® SSD Firmware Update Tool. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Spyhis dedi: @Kratosun Yoldaşı şunu da bir dener misin? Intel® SSD Firmware Update Tool This download record installs version 4.1 of the Intel® SSD Firmware Update Tool. www.intel.com @Kratosun Yoldaşı hocam araştırdım sizin SSD'nin üretimi solidigm almış. Bu uygulamayı yükleyin. Solidigm™ Storage Tool The Solidigm™ Storage Tool Assists With The Management Of Solidigm SSDs www.solidigm.com Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bununlamı güncelleyeceğim ssdyi? SSD'min markası intel ama. Artı 0 Eksi
Spyhis dedi: @Kratosun Yoldaşı şunu da bir dener misin? Intel® SSD Firmware Update Tool This download record installs version 4.1 of the Intel® SSD Firmware Update Tool. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Spyhis dedi: @Kratosun Yoldaşı şunu da bir dener misin? Intel® SSD Firmware Update Tool This download record installs version 4.1 of the Intel® SSD Firmware Update Tool. www.intel.com @Kratosun Yoldaşı hocam araştırdım sizin SSD'nin üretimi solidigm almış. Bu uygulamayı yükleyin. Solidigm™ Storage Tool The Solidigm™ Storage Tool Assists With The Management Of Solidigm SSDs www.solidigm.com Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bununlamı güncelleyeceğim ssdyi? SSD'min markası intel ama.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 24 Ocak 2024 #14 @Kratosun Yoldaşı Intel bu serileri solidigme bırakmış. Reddit'te bayağı kişi bu durumdan muzdaripti. Yükle, bakalım. Artı 0 Eksi
@Kratosun Yoldaşı Intel bu serileri solidigme bırakmış. Reddit'te bayağı kişi bu durumdan muzdaripti. Yükle, bakalım.
KS KS Kratosun Yoldaşı Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 184 24 Ocak 2024 #15 Spyhis dedi: @Kratosun Yoldaşı Intel bu serileri solidigme bırakmış. Reddit'te bayağı kişi bu durumdan muzdaripti. Yükle, bakalım. Genişletmek için tıkla... İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Sürücümü güncelledim, şuanlık bir problem gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Spyhis dedi: @Kratosun Yoldaşı Intel bu serileri solidigme bırakmış. Reddit'te bayağı kişi bu durumdan muzdaripti. Yükle, bakalım. Genişletmek için tıkla... İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Sürücümü güncelledim, şuanlık bir problem gözükmüyor.