ASUS TUF F15 RAM ekleme sonrası FPS düşmesi devam ediyor

barbax

Decapat
Daha fazla  
Anakart
Asus tuf f15 fx505hc
İşlemci
İ5 11400h
ASUS TUF F15 cihazımda 8 GB RAM eklemek için aynı değerlere sahip bir uygun RAM aldım. Dün taktım. Single channeldan Dual channel a geçti uyumlu çalıştı. FPS 40 50 civarı bir hayli arttı. Fakat hala mesela Fornite'ta maça girince böyle bir saniye bile değil fakat çok minik drop yiyorum bazen menüde de oluyor çok seyrek oluyor fakat yine de can sıkıyor. Sizce sebebi nedir? RAM'i taktiktan sonra bir şey yapmalı mıydım.

Vay be neyse 2 slotum daha boş ileride bir 2 tane daha 8 eklerim. Peki şu an RAM'ler 3.ve 4. slota takılı bunun etkisi var mıdır? Hani 1ve3 takılı olsa veya 2ve4 olsa etkisi olur mu?

ASUS TUF F15 cihazımda 8 GB RAM eklemek için aynı değerlere sahip bir uygun RAM aldım. Dün taktım. Single channeldan Dual channel a geçti uyumlu çalıştı. FPS 40 50 civarı bir hayli arttı. Fakat hala mesela Fornite'ta maça girince böyle bir saniye bile değil fakat çok minik drop yiyorum bazen menüde de oluyor çok seyrek oluyor fakat yine de can sıkıyor. Sizce sebebi nedir? RAM'i taktiktan sonra bir şey yapmalı mıydım.

Hocam Fortnite 5. Bölüm sonrası bende de droplar arttı Performans moduna alabilirsiniz.

Oyun Modu > Grafikler kısmından oyun dosyasını ekleyip Yüksek Performansa ayarlayabilirsiniz. Epic Launcher Fortnite kısmına kodları girerek FPS arttırmayı deneyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vay be neyse 2 slotum daha boş ileride bir 2 tane daha 8 eklerim. Peki şu an RAM'ler 3.ve 4. slota takılı bunun etkisi var mıdır? Hani 1ve3 takılı olsa veya 2ve4 olsa etkisi olur mu?

Etkisi olmaz.

Hocam Fortnite 5. bölüm sonrası bende de droplar arttı performans moduna alabilirsiniz.

Oyun modu > grafikler kısmından oyun dosyasını ekleyip yüksek performansa ayarlayabilirsiniz. Epic Launcher Fortnite kısmına kodları girerek FPS arttırmayı deneyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etkisi olmaz.

Teşekkürler videoyu akşam deneyeceğim sağ olun. İkimizde teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı