Ultimateİnsanazor31
Centipat
Daha fazla
Nitro 5, TUF F15'den hem daha kaliteli hem de daha iyi bir soğutmaya sahip.Acer markasının ekran kartı daha iyi ancak ASUS kalitesi Acer da yok, performans Acer'ın daha iyi ancak kalite konusunda ASUS.
Nitro 5 daha iyi.
Nitro 5, TUF F15'ten hem daha kaliteli hem de daha iyi bir soğutmaya sahip.
Marka sadece bir isimdir, modele bakmak gerekir.Ben kendi gözlemimi söylüyorum ASUS markasının kalitesi başka hiçbir markada yok.
Ben kendi gözlemimi söylüyorum ASUS markasının kalitesi başka hiçbir markada yok.
Ağzını topla kardeşim benim görüşüm seni bu kadar rahatsız etmesinin sebebi nedir? Nerden geliyor bu ego?ASUS severim ama bazı modelleri iyi değil. Ben laptop alırken RTX 4060 ROG G16 ile Acer Nitro 16 arasında kalmıştım Acer daha iyi olmasına rağmen daha ucuzdu. Şu düşünceden vazgeç şu markaysa en iyisi odur. Tamamen model ile alakalı iyi olan var kötü olan var. Arkadaşın sorusuna gelecek olursak o fiyatlara ikisinde önermem. 29 bin bandında 4050 cihazlar indirime düşüyor.
Ağzını topla kardeşim benim görüşüm seni bu kadar rahatsız etmesinin sebebi nedir? Nereden geliyor bu ego?
Hocam 50 serisi kartlardan uzak durun.
Performansları iyi değil. Paranıza yazık olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.