MSI PRO H610M-E DDR4 sisteme Realtek Audio Driver kurulmasına rağmen gözükmüyor

nouns17

Yoctopat
Daha fazla  
Bios güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayarımdan ses gelmediğini fark ettim. Driverlere baktım, gözükmüyorlardı. Ben de silip tekrar yükledim ama şuan hala gözükmüyorlar. Ana kartımın kendi sitesinden indirdim.

MSI PRO H610M-E DDR4​

BIOS güncellendiğinde onboard audio controller bazen disabled kapalı konumuna gelebiliyor bilgisayarı yeniden başlatın ve del tuşuyla biosa girin, settings, advanced, Integrated Peripherals yolunu izleyin, orada HD Audio Controller seçeneğinin enabled olduğundan emin olun eğer disabled ise enabled yapın f10 yapıp kaydedip çıkın
aygıt yöneticisindende ayarlama yapabiliyorsunuz. Aygıt yöneticisini açın üstteki menüden görünüm, gizli aygıtları göster diyin. Eğer orada ses video ve oyun denetleyicileri altında ünlemli bir aygıt varsa veya bilinmeyen aygıt görüyorsan sağ tıkla ve sürücüyü kaldır diyin sonra MSI dan indirdiğin sürücüyü tekrar kurmayı deneyin.
MSI PRO H610M-E modelinde bazen sürücü kurulsa bile kontrol paneli Realtek Audi Console microsoft store üzerinden otomatik inmeye çalışır ve inemeyince yokmuş gibi davranır :). Denetim masasında ses kısmında kayıt yürütme cihazı olarak hoparlörü görüyorsan ama ses gelmiyorsa sorun sadece yazılımsal arayüzdedir.

BIOS güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayarımdan ses gelmediğini fark ettim. Driverlere baktım, gözükmüyorlardı. Ben de silip tekrar yükledim ama şu an hala gözükmüyorlar. Anakartımın kendi sitesinden indirdim.

MSI Pro H610M-E DDR4​

7D48VAC adlı BIOS sürümünü kurup deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı