ASUS TUF F16 alınır mı?

troll_bilimi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, en son 4-5 sene önce toplama bir bilgisayarım vardı. İlk defa bir laptop alacağım, sayılı oyun oynarım benim için ekran ve malzeme kalitesi önemli. ASUS TUF F16 i5 ve 5050 ekran kartı olan modeli FreeDOS olarak 53K'ya buldum. Sizce pişman eder mi ya da kronik sorunları var mı? Warzone, CS gibi 3-5 oyun anca oynarım birde orta ayarlarda GTA 6 açabilsin benim için yeterli.

Son düzenleme:
Merhaba, en son 4-5 sene önce toplama bir bilgisayarım vardı. İlk defa bir laptop alacağım, sayılı oyun oynarım benim için ekran ve malzeme kalitesi önemli. ASUS TUF F16 i5 ve 5050 ekran kartı olan modeli FreeDOS olarak 53K'ya buldum. Sizce pişman eder mi ya da kronik sorunları var mı? Warzone, CS gibi 3-5 oyun anca oynarım bir de orta ayarlarda GTA 6 açabilsin benim için yeterli.

Bu çok daha mantıklı bir tercih olur.

Bu markaya pek güvenemedim, ayrıca ASUS'u mağazada denedim ve beğendim ama bu fiyatlara i5 işlemci 16 GB RAM vs alınması mantıksız mı yoksa normali bu mu bilmiyorum.

GameGaraj ürünlerinde Tongfang ve MSI kasa kullanıyor. İki kasa da oldukça kaliteli. Müşteri hizmetleri noktasında da şimdiye kadar bir ciddi şikayet olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı