ASUS TUF F16 alınır mı?

Anakart sorununu ben de çok araştırdım. Denildiği kadarıyla anakart sorunları 15XXX9 veya 17XXX9 olanlardaymış ve 15XXX10 ile biten veya 17XXX10 olanlarda bu sorunun çözüldüğü söyleniyor. Aşağıda başka bir konu altındaki konuşmayı alıntıladım.

Haklısınızdır ama insan yine çekiniyor bilemiyorum çok kararsızım şu anda.

Haklısınızdır ama insan yine çekiniyor bilemiyorum çok kararsızım şu anda.
Tabi haklısınız sonuçta kronik sorunlar ilk çıktığında belli olmuyor zamanla ortaya çıkıyor. Bu seri hakkında değiştirildiği söyleniyor koskoca firma çözmüştür bu sorunlardan sonra sorunu anlayıp diyerek ve alan kişilerin daha sorunu yaşamadığı için buna güvenerek ben alacağım galiba. Çünkü sizin paylaştığınız her yönden daha zayıf özelliklere sahip ve aynı fiyat. Benim de kafam çok karıştı ama laptop almak artık şans işi olduğundan şansımı bundan yana kullanacağım. Hepimize hayırlısı neyse o olsun.

Modelin yorumlarında bile anakart sorunu yaşayan birisi var yurtdışındayım okuyorum laptop Türkiye'den gelecek bir sorun olursa zaten servise gönderme imkanım yok.
17IRX* serisinde herhangi bir kronik sıkıntı yok. Bahsettiğiniz anakart yanma problemi 15***9 modellerinde geçerli.

Bu atılan log peşin fiyatına taksit yok değil mi, önceden görüyordum hep 9 taksit diye.
Çoğu bankada var 9 ay.
1761996076681.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı